SPORT-Opšta tema

За почетак да поштујеш саговорника а не да вређаш.
Као у фудбалу, ако имаш више испада (фаула) који нису за жути картон у неком моменту добијеш жути. Тако и ти - омаловажаваш и вређаш али све по мало, на кашичицу.
У вези фудбала - треба да престанемо (првенствено новинари) да без основа дижемо тензију у вези репрезентације у смислу колико смо јаки. Нисмо јаки. Тачка. Добро па су и играли на светском. Доста добрих појединаца али као екипа ништа. Ипак је тимски спорт. Кад је голман најбољи појединац јасно је да је одбрана дебело подбацила.
Ok, odreagovao sam na nepoštovanje sagovornika.
Ti nisi.. dali se i to može protumačiti kao nepoštovanje sagovornika pa iako je hrvat.
Znači, boli te ako ja uvredim njega, a ne boli ako on uvredi brankah?
Ajd' ti objasni tvoje dvostruke standarde..

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Који двоструки стандарди? Не браним никог али теби није први пут да омаловажаваш и вређаш.

Pa vidi kako je krojf igrao i trenirao klubove..
Doduše, slažem se da golman nemože igrati svaku poziciju..

Који двоструки стандарди? Не браним никог али теби није први пут да омаловажаваш и вређаш.
Koga konkretno?
Uvek sam reagovao kada neko nekog omalovaži.
Nisam primetio da si ti i u jednom slučaju, osim u slučaju mene.
Nisi reagovao kada je coci omalovažio brankah a jesi kada sam ja njega.
To je dvostruki standard. Jel ti sada jasno..

Jedna od najgorih ekipa ( Aus) napravila dramu . I sada ko moze zameriti njima . Sa ponosom se vracaju kuci .
Lepo je neko ovde napisao da nam fali zadnji vezni . 3-5-1-1 je taktika za Mitrovica . Sve se za njega sprema i radi na dobrom centarsutu . Tako treba i da ostane jer je covek ubica . Dugo nismo imali tako dominatnog napadaca . Do 100 golova za rep. moze da dodje .

nova tura nova avantura kratko ali slatko ljuljaj
c08fe484a25b6b88a024e33904967fbd.jpg

Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока

Fotosop . Da li iko moze da veruje da neko iz manjeg mesta ( Smederevo ) zna i prati drugu Tursku ligu u kosarci 🤣 . Pa to ne znaju ni ovi sto prave kvote . A najace pitanje na osnovu koje logike odigras nesto tako . Kao znas igrace i kvalitet istih . Ajde kladjenje na SP ili velike lige gde znas igrace , zamene i sve ostalo . Ali Turska druga liga . Pa to isto kada bi se ljudi kladili na badminton u Bangledasu ili na trke pasa u Zimbambweu 🤣

Које је то билa зараза тамо негде 2005-06-07. Лети, скоро свако поподне у црвенку у кладионици.
Нешто као данас бројеви и лоптице.

Opet tudj tiket??
Verovatno se primecuje isti stil igre na svim ovim tiketima znaci uglavnom je dupli singl ili eventualno singl i uglavnom ide kosarka to mi je omiljena igra tako da je lako prepoznatljivo da svi tiketi idu otprilike slicna kvota .Ovo je igra koja se zasniva na gramzivosti ljudi i kladionica ne voli igrace koji igraju ovako kratko to im nikako ne ide u prilog ali to je neka mera za sada otvara gvozdena vrata i uvek kazem samo AJ POMOZI BOZE

Pa zato sto tad ljudi dolaze u kladionicu da podignu dobitne tikete pa covek moze da slika. Ne moze pre tekme 🤣🤣
Ja se nadam PEXKAPE da naslucujes da je sve ove tikete odigrala jedna persona vidi se da su svi preslikani sa slicnom kvotom i isti stil igre medjutim ono sto mogu da te posavetujem u ovom momentu AKO IMAS ZELJU DA OSTVARIS NEKU FINANSIJSKU DOBIT JA MOGU DA TI DRUGARSKI U INBOX POSALJEM DOBITNU KOMBINACIJU ALI BI TREBAO DA UPLATIS NA MOJ ZIRO RACUN ODREDJENU SVOTU NOVCA KAO NAKNADU ZA DOBITNU SIFRU I VIDECES DA JE SVE OSTVARIVO SAMO TREBA VEROVATI I IMATI SAMOPOUZDANJE
Sto rece onaj covek NOVAC JE SVUDA OKO NAS SAMO GA TREBA ::novac:: POKUPITI
PS Nekada sam igrao tablic u bure nafte ..............vrlo brzo sam imao mnogo buradi nafte ali nazalost niko vise nije hteo da igra sa mnom tablic ostao sam sam u svom bolu skrhan tako je to u zivotu nemozes uvek sve kockice da slozis uvek nesto fali zivot je cudo::namigivanje::

Nazad
Vrh