brankoh
Član
Dobar dan poštovani kolege.Moram i ja da se uključim u ovu temu. Imate sjajne igrače,ali mi se ne dopada Vaš balkanski mentalitet(tu ubrajam i nas,kao i Albance).Nekima je cilj dolaska na utakmicu provocirati protivnika i navijače na nacionalnoj osnovi.Koliko sam pratio naše..započelo je sa Borjanom i Kanadskim selektorom.U tom slučaju osuđujem primitivizam naših navijača,s uvredama,transparentima i porukama..usmjerenim Borjanu.Takve navijače treba kazniti osobno po džepu,a ne da je za sve kriv nogometni savez. U vašem slučaju..osuđujem Vašeg selektora..kojeg slučajno osobno poznajem iz 1987 godine kad je bila Univerzijada u Zagrebu..naravno bio je dobar igrač na terenu..ali pokazao je svoje lice u nočnom bifeu, u krugu studentskog naselja "Sava" kada je u kasnim nočnim satima s nekolicinom iz reprezentacije ušao..uhvatio se za svoj ponos i rekao nekoj sportašici čokoladnog tena,koja je sama sjedila u bifeu i ispijala kafu(alkohola nije bilo u lokalu)koliko hočeš da mi ga pop...š..Od cijelog njegovog društva svi su bili prepotentni,vulgarni,,osim slovenca Srečka Katanec. Od toga trena Piksi za mene nije bio čovjek..i sad takav vodi Vašu reprezentaciju..nekoliko puta u prenosu se vidio njegov bijesni gnjev s kletvama..Nekako mi se sve više dopada mentalitet Arapskih naroda..red,disciplina,nema alkohola..za nepoštivanja reda drastične kazne..za razliku od nas.A ovi moji??? sa nevjerojatnom srećom prošli dalje.Pozdrav svim razumnim ljudima.