Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Evo promene, ipak maroko ili nemci moguci protivnik u cetvrtfinalu ( jedino ako kostarika iznenadi i pobedi nemce)Kamerun ce imati onda 2 boda, i opet ide kuci jer svajcarska ima 3 boda . Srbija ako pobedi sa bilo kojim rezultatom ide dalje,, jedino ako kamerun pobedi brazil onda nama pobeda ne znaci puno( jedino ako dobijemo svajcarce sa vecom gol razlikom)
To su teorije a da li se stvarno to moze i dogoditi videcemo?
ako prodjemo igramo protiv portugalije , a ako i njih prodjemo onda je moguci protivnik u cetvrtfinalu Hrvatska ili Nemacka.
Da je dao Lukaku ne bi mi bilo dobro cekao sam X u glavu predpostavio sam da ce Hrvati igrati pametno na X ali moglo je da im se osveti .Bice zanimljivo gledati veceras nemce bice masina za mlevenje mesa .Nemacka i Argentina prerano otpisani velikani su to tek prestoji dizanje forme na maksimumOvo sto je promašio danas Lukaku, Pipo bi dao k... m
nisam danas igrao jako uglavnom košarku volim jako da uletim ali krenuo do prodavnice pa u prolazu za kikirikiIzgleda da sve pogadjas ali posle zavrsetka utakmice
Rale 02 ovo je poruka pre utakmice poslataOdigraj sutra na Meksiko i Argentinu mislim da ta dva meča dolaze a za ostalo ćemo da ppricamo
Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока
Kako ti je palo na pamet da sam na tebe mislio.Kada si me video poslednji put ako sam ti ispred nosa.Koliko decenija je prošlo.
Svabe gaze Kostariku a sto se Japana tice to je ekipa koja svakoga moze da dobije i od svakoga da pukne .Mec Japan Spanija zaobici u punom luku jer kvota na Spaniju je mala a Spanija ide dalje i sa X om .Drugo od tog eventualnog podesavanja rezultata moze da zavisi protivnik u sledecoj rundi nisam gledao koji su eventualni protivnici koji se ukrstaju u ovoj grupi .Izbacujem parove za sutra posto ove dve nemogu da se igraju mnogo su male kvote .Sutra Gana -Urugvaj X u glavu i G G ,Srbija Svajcarska kec u glavu a Kamerun Brazil i Koreja Portugal ne dirati to je vec odluceno i nema neki veci takmicarski znacaj za Brazil i PortugalAjd pogodi rezultate utakmica u 20h pa cu da poverujem.