Ne postoji opravdanje za kukavicku igru, da su Zvezda i Partizan igrali sa Brazilom odigrali bi bolje, ovo je jedna velika sramota, Brazil je top tim ali brate, gde su Vlahovic, Mitrovic, Tadic i Sms? To su igraci vrednosti od preko 200mil ukupno, to je sila koja svakom daje gol ili je mozda u pitanju nesto drugo? Nedostatk kvaliteta sto je jedina prava istina, Vlahovic moze da igra u timu koji napada i koji stvara sanse za njega i za Mitra takodje, Tadic i Sms nisu uspeli da zadrze loptu ni sekund, posle prijema iste igrac brazila je već na toj lopti! Jer ljudi trce, ne moras imati znanje, trci udri, ometaj, saplici, po meni uz Katar najgore smo se pokazali, ne zbog poraza jer realno je bilo 5-0 najmanje, ne mogu da prihvatim da ovakve zvezde koje imamo ne mogu da pariraju brazilcima, ali to nisu prave zvezde vec smo mi napravili od njih zvezde, prvo treba da se setimo da smo portugalu ukrali pobedu i u Beogradu i u Lisabonu od tada mi nismo imali ozbiljnu utakmicu protiv top tima, cak ni Portugal nije vise sila, juce su se provukli protiv Gane. Boli to sto svi igraju mudima, Kanada je unistila Belgiju, izgubili su ali su pokazali igru, Arabija dobila Argentinu, ljudi trce, Japan Nemačku a mi kao kurve, Ako su Mitrovic i Vlahovic povredjeni, zasto ne igra Jovic koji je kvalitetan igrac, jer od Mitrovica nisam video nista a Vlahovic je sve lopte dao Brazilu, Nebi ga dao ni Jovic jer smo bili sabijeni u odbrani svi, nismo mogli da iznesemo loptu do centra. Golman daje gudelju loptu a ima igrača na ledjima i pravi im zicer, sreca nasa sto su promasili 3 zicera, precka, stativa i jos gomila sansi a mi bez i jedne akcije a hocemo na SP? Strah? Pa kakvi su to igraci koji imaju strh od neke ekipe? Ako nisu spremni da igraju i ako smo vec unapred izgubilk, trebalo je da igraju svi igrači sa klupe a ovi da cekaju sledeću, ubedjen sam da bi bolje odigrali jer su fizicki bolji od ovih 11, po meni jednio su Milenkovic i Lukic bili stabilni igraci, ovo ostalo nije vredno pomena. Imamo velike sanse i dalje, mozemo da pobedimo obe ekipe u grupi ali ako moraju da igraju igraci koji su povredjeni onda ne treba ni da prodjemo grupu, pa nije bolji Vlahovic sa jednom Nogom od Jovica koji je i dalje igrac Real Madrida! Ili je povreda mozda Alibi? Sve u svemu, sam pristup igraca je jedna velika bruka i ja ne vidim da smo bolje odigrali nego kada je Krstajic vodio tim.