Ovo je klasicna srpska taktika protiv jacih, sabiju nas u peterac i cekamo kontru samo za kontru trebas imati brza krila, Zivkovic od metar i zilet, kratkonogi nije taj tip igraca a i da jeste nama u kontri ne krecu vezni igraci, jer se plase da ako ostave prostor da ne primimo gol, sa druge strane falio je kostic ali ista bi prica bila, Tadic i sms nebi pratili krila, Mitrovic, je ne znam koliko je on uopšte pipnuo loptu, mislim da nije imao kontrolu ni par sekundi, nije iznudio ni jedan faul. Vlahovic je imao tri dodira i sve je poklonio njima, takav igrac, toliko hvaljen, pa on mora praviti razliku jer njegova cena je u rangu sa Brazilskim igracima. Uopste mi mije krivo za poraz vec na nacin na koji smo trčali, ne zalaganje, isli smo na neke faulove, igrali lezarno, oni su se sprdali. Tek danas kada pogledam utakmicu vidim koliko smo nisko pali. Da stavr bude gora, SP odmice, svi igraju fudbal, samo prsti, bore se, postizu golove a mi ni jedan pokušaj. Kosovo bi bolje odigralo u to sam siguran i Albanija takodje. I da je bilo 7-0 ali da je bilo borbe i trčanja ali nista.