Nije te valjda sramota da das odgovorKolega mornar posto su prasici??

A MOZDA JE SVRHA SVEGA DA SE MAKSIMALNO SPUSTI CENA KLUBA PA DA ULETI NEKI SEIK IZ MALOG MOKROG LUGA SA KESOM ILI SA KESOM ILI NA DODJEM TI KINTU

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije te valjda sramota da das odgovorKolega mornar posto su prasici??
Jesi li to ti na snimku?? Bas si simpa, malo si se zbunio. Mukica.
USTAJ TERZA 7 JEJesi li to ti na snimku?? Bas si simpa, malo si se zbunio. Mukica.
Protivnik skromnih mogucnosti. Izgledalo je lako. Samo bez euforije.
Sinoc u trecoj cetvrtini pri rezultatu 60 66 kvota na pobedu Partizana 2,75 i ja javljam drugaru a velikom fanu crveno belih ROKAJ U GLAVU NA PARTIZANA SVE PARE I NE PLASI SE NISTA JA GARANTUJEM medjutim sujeta je cudo nesretnik se kladio na Makabija i doziveo potop .Crnci su vec dugo u takvom spidu oni nisu doziveli nikada a ni u NBA ligi ovakvu atmosferu ovo je nestvarno crnci su u delirijumu kao dopingovani .Idemo do FINAL FOURA sve ispod tofa je ravno katastrofi
Hajde nam ti objasni koji je ovo klub tj. projekat i čije je to maslo.Sve legija stranaca.Za koga navijate vi-kako će se zvati ovaj nov klub.Ovo nije Partizan.Ušao je 1 a taj nije ni za k.... a još ga i Pešić zvao.Sreća pa se ne sviraju himne.Sinoc u trecoj cetvrtini pri rezultatu 60 66 kvota na pobedu Partizana 2,75 i ja javljam drugaru a velikom fanu crveno belih ROKAJ U GLAVU NA PARTIZANA SVE PARE I NE PLASI SE NISTA JA GARANTUJEM medjutim sujeta je cudo nesretnik se kladio na Makabija i doziveo potop .Crnci su vec dugo u takvom spidu oni nisu doziveli nikada a ni u NBA ligi ovakvu atmosferu ovo je nestvarno crnci su u delirijumu kao dopingovani .Idemo do FINAL FOURA sve ispod tofa je ravno katastrofi
I GDE JE SAD LULE 28Samo se bojim da se nije slucajno i LULE28 kladio na Makabi to bi onda bila prava kartastrofa ......valjda nije
![]()
Al si odgovorio.Pa po boji jesu crno-beli (zubi su im beli) i ništa više.To je projekat-nije Partizan.Zvezda izađe sa kompletnom srpskom petorkom.Zar ne misliš ti kao dobar poznavalac sporta da to nije dobro za Srbiju.Jedino je Obradović naš.I još je pustio Anđušića da i reprezentaciji zagorča život.Klub se zove PARTIZAN a poznat je od davnina kao CRNO BELI NESVRSTANI PARTIZAN a tako ce se klub i zvati u buducnosti ne nameravamo da menjamo nazive i da se fuzionisemo npr sa FMP -om Imas li jos neko pitanje ali da bude pametno a moj ti je savet umesto da postavljas gomilu neupotrebljivih pitanja DA LAJKUJES ONU PREPUNU ARENU SA PREKO 20 000 LJUDI to je ono sto ocekujem i od tebe i od COCI ja JER ONO VREDI ZA 2 PUTA LIKE
ne msilis valjda da se na partizan kladimSinoc u trecoj cetvrtini pri rezultatu 60 66 kvota na pobedu Partizana 2,75 i ja javljam drugaru a velikom fanu crveno belih ROKAJ U GLAVU NA PARTIZANA SVE PARE I NE PLASI SE NISTA JA GARANTUJEM medjutim sujeta je cudo nesretnik se kladio na Makabija i doziveo potop .Crnci su vec dugo u takvom spidu oni nisu doziveli nikada a ni u NBA ligi ovakvu atmosferu ovo je nestvarno crnci su u delirijumu kao dopingovani .Idemo do FINAL FOURA sve ispod tofa je ravno katastrofi
I GDE JE SAD LULE 28Samo se bojim da se nije slucajno i LULE28 kladio na Makabi to bi onda bila prava kartastrofa ......valjda nije
![]()