SPORT-Opšta tema

inace u evropi se ne menjaju treneri zbog ne uspeha
pa terza da mu nije doveo Ohija(za 0eura prodali ga za 1mil 350hilj) ovaj ni titulu nebi uzeo,Ohi mu u 810minuta ove sezone igrao ukupno 22minuta
pa ti si prvi koji je hvalio stankovica da je trenercina a on makabi nije prosao,opet demantujes sam sebe
realno cekam da uzme neki klub,verovatno ce u seriu a jer tamo ima veze
Ako je suditi po tvom izvoru informacija onda je najskuplji igrac u istoriji Partizana Sejduba Suma koji je navodno placen milion Evra iz nekog drljavog tima iz Slovacke .Nadam se da ne treba da ti objasnjavam da i na tarabi pise mindza da li je moguce da ti citas takve nebuloze ko je koliko placen i upijas takve novinske zvrljarije .Ovaj Ohi koji je prikazan kao veliko pojacanje kao inicijalna kapisla on da je nesto vredeo u Skandinavskom fudbalu utrcali bi ostrvljani ili Holandjani ili Belgijanci a ako meni ne verujes procitaj pazljivo post od clana ZELJKOO kako ga je skenirao kao da je Ohi bio na magnentnoj rezonanci .Daleko je to od kvaliteta a sto se izbora i dovodjenja igraca tice tu najmanje odlucuje trener imamo mi eksperte za to koji u interpolu imaju najbolje preporuke a preporuke stizu i iz OFK Beograda steta samo sto mrtva usta ne govore

zvanicni sajt trasnfer market.....kod nas u tabloidima je cena milion evra za ohija,nigde ne pise 1 i 350
evo videcemo ga u bronbiu za cirka 3 meseca koliko ce golova da postigne

inace u evropi se ne menjaju treneri zbog ne uspeha
pa terza da mu nije doveo Ohija(za 0eura prodali ga za 1mil 350hilj) ovaj ni titulu nebi uzeo,Ohi mu u 810minuta ove sezone igrao ukupno 22minuta
pa ti si prvi koji je hvalio stankovica da je trenercina a on makabi nije prosao,opet demantujes sam sebe
realno cekam da uzme neki klub,verovatno ce u seriu a jer tamo ima veze
U Evropi se ne postavljaju kriminalci sa poternica i narko dileri na celo klubova nego strucni ljudi iz sveta fudbala i ti ljudi su tu postavljeni da bi odradjivali posao i zacrtane norme za sta su dovedeni .Zasto su dovedeni ovi nistaci u Zvezdi i Partizanu i koji su njihovi zacrtani ciljevi :sta:🚾 jbm li ga i da li u slucaju bunara lete glave pa naravno da ne oni su tu dozivotno i zato nam tako i ide a ono ...........nismo imali srece to je vec davno izhabana fraza nego I ti si mi izmigoljio na ovom forumu KAZI MI JEL I TI PODRZAVAS OVO RUKOVODSTVO STO VAS VODI U NERILJANO ILI SMATRAS DA SU FUDBALERI TI KOJI MORA DA PODMETNU LEDJA I DA ODGOVARAJU ZA SVA NEDELA KOJA SU UCINILI ❓

zvanicni sajt trasnfer market.....kod nas u tabloidima je cena milion evra za ohija,nigde ne pise 1 i 350
evo videcemo ga u bronbiu za cirka 3 meseca koliko ce golova da postigne
Znaci doveli ste Ohija za debele pare onda je on zuljao klupu i bio maksimalno zapostavljen i igrao samo 22 minuta i onda ste ga prodali u Bronbi ❓🆘 a sad mi nista nije jasno u koju svrhu je on dosao ❓dali je prodat za vece pare nego sto je dosao ili manje tj dali je zaradjeno na njemu ili izgubljeno ,ko je doveo igraca a ko ga je prodao i zasto i ako nema nikakvog plusa etiketirati bunardziju i otpustiti ga iz kluba a ovo videcemo da li ce nwesto da uradi u Brondbiju to je tek posebna tema ako se desi slicna prica kao sa Lukom Jovicem koga su u Zvezdi proglasili za neperspektivnog igraca ::lose::

Ti neznas ni da citas pa evo ti slikovno....ohi je dosao kao slobodan igrac
XcGwIVn.jpg
bf4EM9X.jpg
pKuWg6w.jpg

Znaci doveli ste Ohija za debele pare onda je on zuljao klupu i bio maksimalno zapostavljen i igrao samo 22 minuta i onda ste ga prodali u Bronbi ❓🆘 a sad mi nista nije jasno u koju svrhu je on dosao ❓dali je prodat za vece pare nego sto je dosao ili manje tj dali je zaradjeno na njemu ili izgubljeno ,ko je doveo igraca a ko ga je prodao i zasto i ako nema nikakvog plusa etiketirati bunardziju i otpustiti ga iz kluba a ovo videcemo da li ce nwesto da uradi u Brondbiju to je tek posebna tema ako se desi slicna prica kao sa Lukom Jovicem koga su u Zvezdi proglasili za neperspektivnog igraca ::lose::
Za mene je Ohi velika greška,kao i Pešić.Ali Bukari,Kanga,Ben,nisu.Kangva se još nije prilagodio ali će danas da se pokaže pred grobarima.Znam da će biti nerešeno pa čak možda i pobedite jer ako izgubite,leteće perje.Dragović-odličan transfer.

Nije davno bilo kada sam izjavio da je ovo najbolji tim Zvezde od vremena smenjivanja Dzaje medjutim sada posle poluamatera iz Haife i protiv razvaljenog Partizana mozda i najslabijeg u istoriji kluba dobro cu da razmislim dali cu da stavim pare na cigane protiv Ferencvarosa
Inace sto se tice penala ja ga ne bi svirao a ako se sudi svaki kontakt u 16 onda moze da se svira svaki mec 8 do 12 penala .Prvo poluvreme nisam gledao bacio sam oko zadnjih 20 minuta ocekivao sam veci pritisak od Zvezde medjutim ipak je Zvezda samo masina za pranje para ...........nazalost::pomoc:;

Nisi gledao utakmicu, a sve znas. Derbi kao derbi neizvestan pa makar bio i los, mada ovaj i nije bio toliko. Puno puta sma pisustvovao derbijima ka da je jedna ekipa bila apsolutni favorit, i trenutno u daleko boljoj formi pa se desavalo da pobedi autsajder. Tako je i veceras Partizan dao vise od svog maksimuma i po meni je rezultat realan.

Nije davno bilo kada sam izjavio da je ovo najbolji tim Zvezde od vremena smenjivanja Dzaje medjutim sada posle poluamatera iz Haife i protiv razvaljenog Partizana mozda i najslabijeg u istoriji kluba dobro cu da razmislim dali cu da stavim pare na cigane protiv Ferencvarosa
Inace sto se tice penala ja ga ne bi svirao a ako se sudi svaki kontakt u 16 onda moze da se svira svaki mec 8 do 12 penala .Prvo poluvreme nisam gledao bacio sam oko zadnjih 20 minuta ocekivao sam veci pritisak od Zvezde medjutim ipak je Zvezda samo masina za pranje para ...........nazalost::pomoc:;
Pa naravno da je prestrogo zapenal.Čak i te napucane lopte u ruke.Nikako mi se to ne sviđa.Drago mi je što si realan.Moralo je biti nerešeno a video si i sam ko je trebao da pobedi.Da je Zvezda pobedila,prvenstvo više ne bi bilo interesantno a to kompozitorima ne bi odgovaralo.
Partizan mora dobro da se potrudi da mu drugo mesto ne izmakne.

Derbi nije toliko los kao što je rezultat, bilo je dosta dinamike, Zvezdi svakako odgovara remi ali ocigledno je da da postoji problem kod Ivanica i Kataija, znam sa je Kataji bio bolestan ranije, izgleda da vuce posledice te bolesti, opet nas je kosta pobede igrac koji nam je dao mnogo radosti, dobar je to čovek kao i Mica Ivanic koji je očigledno povredjen. Moderan fudbal zahteva brzinu, danas su Bukari I Dijabate bili najbolji i pravili su najvise problema, Partizan bez Dijabatea, nista, sve je islo na njega, Rikardo se nije video kao i obično u derbiju. Ona strvina sto je dosla u Zvezdu ne eobecava, ali da sacekamo malo decko nije igrao fudbal duze vreme. Sve u svemu zasluzen remi

Морнар, скроз си у праву.
Звезда са овим гига мега појачањима није могла да победи разваљени Партизан који је једва издржао 60 минута игре. Најгоре је што ни играчи Звезде нису имали снаге. Ево Катаји је скроз подбацио као и Иванић. Кангва ништа није урадио. Саного као и обично је имао пар грешака које су почетничке. Игра се без бекова. Са три штопера је превише гужве. Ераковић се жртвује јер мора да игра јер је потенцијална продаја. Онда губиш притисак по тој линији. Родић се шлепа сваку утакмицу. Без Катајиа у форми ово је испод просека.
Овај клинац је погодио лопту да ли на срећу или знање није важно нек је на знање. Леп је гол. Остало ништа није Звезда показала.
Катаји прави пенал који вар соба прво карактерише као потенцијални црвени јер претпостављам нису могли да позову судију због тако лаког прекршаја. Није ни важно Партизан је заслужио гол.

Интересантан је интервју тренера за ЗвездаТВ где каже да мора поново да ради на тактици. Ускоро ће најважнија утакмица са Монаком а екипа изгледа у дауну горе неко Партизан. Без форме, без снаге, без идеје. Пуниће нас и у лиги Европе исто као и у лиги шампиона.

Овде се само перу новци. Ево кажу да је Партизан за оног њиховог Садика што је отишао у Алмерију првобитно договорио 40% од наредне продаје па је продао 30% за 3 милиона. Ових 10% је испало 2.5 милиона са осталим бонусима се ту накалемило али могло је више. Алмерија је договорила исто неке проценте од наредне продаје.
Охи је доведен бесплатно и за ових осам месеци је добијао и плату... Кад се плата одузме од продаје колика је ту корист.
Колико би коштао да је играо против Пјуника и забио три четири гола? Али мистеров каприц је коштао Звезду лове за лигу шампиона плус још сигурно милионче од продаје Охија а колико би коштали играчи после лиге шампиона. Да има правде радиле би штрањке на теразијама јер све те кредите ће наша деца враћају... Да неће можда екипа?

Odgledah celu utakmicu. Videlo se iz aviona sve. Ajd da vidimo šta će ko da uradi u Evropi. Zvezda ovo prvenstvo dobija lagano, kao što je trebalo i ovu utakmicu, ali nije nam bilo suđeno ;).
Neću da komentarišem utakmicu, napisao sam već dovoljno u drugoj rečenici.

Poslednja izmena:
Nisi gledao utakmicu, a sve znas. Derbi kao derbi neizvestan pa makar bio i los, mada ovaj i nije bio toliko. Puno puta sma pisustvovao derbijima ka da je jedna ekipa bila apsolutni favorit, i trenutno u daleko boljoj formi pa se desavalo da pobedi autsajder. Tako je i veceras Partizan dao vise od svog maksimuma i po meni je rezultat realan.
Naravno da znam da je u vas ulozeno brdo para a da ne mozete da pobedite indisponiranog Partizana ocajnog ali ajde sto je kod vas zakazala ili otkazala potencija nego mi reci ti koji si gledao ceo mec u kom ste to segmentu igre dominirali DA LI TI ZNAS O CEMU PRICAS ILI JE OPET PRORADILO ONO KAO KOD REZIJSKIH NOVINARA DA OPRAVDAVAJU LOSE IGRE I LOSE REZULTATE .I opet opaska DESAVA SE u derbijima ❓ Druze nas resava lagano Novi Pazari i Vozdovac a ti zelis da mi objasnis da je ovo normalno i opet vam je 7 crnaca sedalo na klupi a dolaze jos dvojica .
Izmedju ostalog tesko je i voditi objektivan razgovor sa tobom jer si i sam rekao da podrzavas upravu kluba i njihove turbolencije a samim tim cinom se drasticno smanjila zelja za nekim realnim ciljevima tj drugim recima spustio ti se kriterijum vrednovanja ili prostim narodnim recnikom SROZAO SI SE TOTALNO tako da cu morati da objasnjavam samo putem video zapisaa tu slika uvek govori vise od reci

partizan je bio razvaljen zbog ilije stolice,ovo je vec drugi partizan
Kalifa Coulibaly ako dobijao lopte ima da postigne lagano 20gola u sezoni
bez kluba je od kraja prvenstva francuske kada je otisao iz Nanta tj od juna meseca,igrao za reprezentaciju 2 meca takodje u junu postigao jedan gol

Naravno da znam da je u vas ulozeno brdo para a da ne mozete da pobedite indisponiranog Partizana ocajnog ali ajde sto je kod vas zakazala ili otkazala potencija nego mi reci ti koji si gledao ceo mec u kom ste to segmentu igre dominirali DA LI TI ZNAS O CEMU PRICAS ILI JE OPET PRORADILO ONO KAO KOD REZIJSKIH NOVINARA DA OPRAVDAVAJU LOSE IGRE I LOSE REZULTATE .I opet opaska DESAVA SE u derbijima ❓ Druze nas resava lagano Novi Pazari i Vozdovac a ti zelis da mi objasnis da je ovo normalno i opet vam je 7 crnaca sedalo na klupi a dolaze jos dvojica .
Izmedju ostalog tesko je i voditi objektivan razgovor sa tobom jer si i sam rekao da podrzavas upravu kluba i njihove turbolencije a samim tim cinom se drasticno smanjila zelja za nekim realnim ciljevima tj drugim recima spustio ti se kriterijum vrednovanja ili prostim narodnim recnikom SROZAO SI SE TOTALNO tako da cu morati da objasnjavam samo putem video zapisaa tu slika uvek govori vise od reci
Kako da polemisem sa tobom kad nisi gledao utakmicu??

Tim Zvezde u prosloj sezoni je imao tako dobru hemiju u igri da je to bilo fenomenalno .Ove sezone je to trebalo da bude jos jace jer su stigla jos neka kvalitetna pojacanja samo ukomponovati kako treba .A u Izraelu je Zvezda za 10 minuta dala 2 gola i trebalo je da uleti jos jedan /Bukarijev promasaj /znaci za 10 minuta je Zvezda trebalo da resi prolaz u ligu sampiona .Onda su stali ❓Razlog ne znam❓Drugo vreme neprepoznatljiv tim ❓U Beogradu ponovo 2 0 prvo poluvreme a moglo je jos dva lagano i onda opet neobjasnjivo stop i ocajno drugo poluvreme .
Sta je srz problema dali mentalni pad ili fizicka nepripremljenost ekipe ne znam ali tim definitivno ima mnogo potencijala za napredak

mornar evo posto nisi gledao startna postava obe ekipe imala po 6 stranaca----klupa partizana 2--klupa zvezde 4
5 stranaca u partizanu crnci-svi igrali
7 stranaca u zvezdi crnci-njih 5 igralo danas

Nazad
Vrh