zombie_666
Banned
HVALA VAM ZMAJEVI!!!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Trebalo bi svima u Republici Srpskoj dati drzavljanstvo Srbije ,sportske klubove ubaciti da igraju ligu Srbije da bude kao u Engleskoj ,u Engleskoj premijer ligi igraju i klubovi iz Velsa-Kardif,Svonsi..
to sto pominjes da je neka krv prolivena odmah da ti kazem, da je sve to uradjeno da bi ''neki'' ljudi ziveli bolje a obican narod mrzeo jedni druge, zato mani se tog razmisljanja, jer svi politicari su kao srecko sojic ako znas na koga mislim, ljudi koji su zavadili narod uglavnom zive u montekarlu ili njihova deca uzivaju blagodet i kad ih neko nesto pita oni odgovaraju isto sto i njihovi roditelji,.... to sto su oni nama radili ravno je ovom primeru sa kosova glavne badze preselile se u bg i zagovaraju ono sto njima odgovara, ja sam 86 godiste jesam mlad ali isto tako mislim da nije bilo arkana ceca bi sadila papriku u zitoradju, tako da nemoj u sport da uvlacis politiku, jer sve je to lepo mozemo mi da psujemo jedni druge i da se mrzimo ali drugi ce zaradjivati na nama,...pogledaj film sisanje, kako su decka koji je bio jako intelegentan vrbovali za politicke interese..... da znas cime se sve sluze eeeeeeeee...ti si u bg pa verujem da vidis jednu laz: kazu bg najbezbedniji grad a vazdan se neko ubija ili biva ubijen vise mi taj grad lici na ubij ili budi ubijen nego na ''najbezbedniji grad'' zato nek navija ko za koga hoce,ali molim svu mladost i nase i komsijske zemlje da ukljuce svoj mozak a ne da im kvazi ljudi pricaju sta da radeAko Hrvati pobede nek se plasiraju ovo je sport i svima treba cestitati na sportskim uspesima, medjutim neko iz Srbije da navija za njih, pa zar je malo srpske krvi proliveno mozda treba jos ili nije moja pa nije vazno, onima sto zaboravljaju istorija se ponavlja,moje misljenje.
Ako sam napisao da cu navijati za Hrvate, mislio sam ako igraju protiv Engleza ili npr Svaba. Uvek su mi drazi oni (Hrvati) nego Englezi ili neki tamo drugi. Ali ako igraju Hrvati protiv BiH navijacu za BiH, posto su mi Bobosi nekako blizi srcu.
Nemojmo pisati postove sa politickom konotacijom posto ce biti brisanja i kaznjavanja.