SPORT-Opšta tema

Mislim da uopšte nisi u pravu,odlično je obrazložio.Kakvo je bilo ono pitanje novinara,Da li ostajete?
Све је могуће. Биле су вруће главе синоћ свима. Иначе ценим Жељка Обрадовића као тренера али на крају он је Партизановац, навијач. Не може се то одвојити од тренерског посла. Има истине у томе што је причао, да стварно треба уредити трибине и навијаче као и целу лигу. Али има и флоскула и шарених лажа... Као шта треба прочати о утакмици кад су судије гађане... ко да нису гађане и на прошлим утакмицама.
А Звезда се није много бунила што ће хала да се испразни. Плус, игра Звезде је била боља после прекида. Играчи Партизана су били више покретљиви и агресивнији пре прекида. Као да их је прекид пореметио. Као и играче Звезде у трећој утакмици.
Ипак као што су на арени рекли три су тројке Звезде направиле преокрет или одржале егал. Никола Калинић који се није видео због личних грешака а можда ни од судија није довољно поштован је вратио тројку Партизана која је могла да буде преокрет. Чуди ма да Стефан Марковић мало игра али и он је имао две тројке да не напишем из очаја али су ушле.

Генерално ми се игра није свидела али ко ће то да памти...

STRUCNA ANALIZA MECA ZVEZDA PARTIZAN Sto se tice celokupno prikazanog Zvezda je kompletniji tim ,uigraniji i imaju dobru hemiju a ovaj tim Zvezde ima potencijala uz 2 solidna pojacanja na poziciji 5 i na poziciji 1 da bez problema bude prvak Evrope .Oni su i ovogodisnju Euroligu odigrali fenomenalno i bez ta dva pojacanja. Sinocna utakmica koliko god u prvom poluvremenu Zvezdu nije hteo sut trojke 1 od 15 i zato je Partizan vodio posle prvog a u drugom zadnja 3 minuta su pokazali karakter i iskustvo i zasluzeno trijumfovali .Partizan ima nekoliko ocajnih igraca npr Smajilagic zatim Lesor ono necu da komentarisem igrao je srcem i niko mu ne osporava zelju i htenje svaka cast celom timu na zalaganju ali ono silovanje i neka igra na silu to niti je zamisao trenera niti uigrane kombinacije ,treci stranac Madar zelen da ne moze biti zeleniji defanzivno dobar ali ofanzivno nista i onda se sve svodi na pleja koji nema u napadu rasterecenje i mora da siluje ceo mec .Panter je igrac velikog formata ,Mur i Aleksa su odigrali fantasticno izvukli maksimum i nijanse su odlucivale
.Ovo prekidanje meceva nije odgovaralo nijednoj ekipi i ovo je katastrofa a ne secam se da sam nekada gledao nesto slicno.. Lepo je rekao Mitrovic posle meca celu godinu smo radili na tome da budemo prvi u grupi da bi imali prednost domaceg terena i na kraju ulazis u fazu da izgubis mnogo pred praznim tribinama zbog neuravnotezenih ludaka.
Sto se tice ABA lige dugo je Partizan bio dominantan posle je Zvezda preuzela primat ali uvek je jedan tim uglavnom dominirao .Bilo bi dobro da ojacaju jos neki timovi da bi se dobilo na kvalitetu lige Olimpija je bila dobra ove godine i ovaj zavrsni ciklus je bio mnogo bolji za gledanje nego prethodnih sezona

,
8befc9bfe44cb6675d71b2e26f4d6e3b.jpg

Послато са RMX3263 помоћу Тапатока

STRUCNA ANALIZA MECA ZVEZDA PARTIZAN Sto se tice celokupno prikazanog Zvezda je kompletniji tim ,uigraniji i imaju dobru hemiju a ovaj tim Zvezde ima potencijala uz 2 solidna pojacanja na poziciji 5 i na poziciji 1 da bez problema bude prvak Evrope .Oni su i ovogodisnju Euroligu odigrali fenomenalno i bez ta dva pojacanja. Sinocna utakmica koliko god u prvom poluvremenu Zvezdu nije hteo sut trojke 1 od 15 i zato je Partizan vodio posle prvog a u drugom zadnja 3 minuta su pokazali karakter i iskustvo i zasluzeno trijumfovali .Partizan ima nekoliko ocajnih igraca npr Smajilagic zatim Lesor ono necu da komentarisem igrao je srcem i niko mu ne osporava zelju i htenje svaka cast celom timu na zalaganju ali ono silovanje i neka igra na silu to niti je zamisao trenera niti uigrane kombinacije ,treci stranac Madar zelen da ne moze biti zeleniji defanzivno dobar ali ofanzivno nista i onda se sve svodi na pleja koji nema u napadu rasterecenje i mora da siluje ceo mec .Panter je igrac velikog formata ,Mur i Aleksa su odigrali fantasticno izvukli maksimum i nijanse su odlucivale
.Ovo prekidanje meceva nije odgovaralo nijednoj ekipi i ovo je katastrofa a ne secam se da sam nekada gledao nesto slicno.. Lepo je rekao Mitrovic posle meca celu godinu smo radili na tome da budemo prvi u grupi da bi imali prednost domaceg terena i na kraju ulazis u fazu da izgubis mnogo pred praznim tribinama zbog neuravnotezenih ludaka.
Sto se tice ABA lige dugo je Partizan bio dominantan posle je Zvezda preuzela primat ali uvek je jedan tim uglavnom dominirao .Bilo bi dobro da ojacaju jos neki timovi da bi se dobilo na kvalitetu lige Olimpija je bila dobra ove godine i ovaj zavrsni ciklus je bio mnogo bolji za gledanje nego prethodnih sezona
Cudno pisanije. Kao da neko hoce Zvezdasima da se uvuce u sup..

Nikakvi izgovori,vec cinjenice sutirate 1/13 trojki za polu vreme. Skandira se lopovi lopovi kod ociglednih faulova Kalinica,ali nebitno zaista razguzeni ste dovoljno eto vam trofej da lecite komplekse. ;)

Inace moji drugari 3 okorela navijaca cz su kao vec cestitali pobedu partizana na polu vremenu jer eto njih sudaj krade,namesteno je mora da se pokloni partizanu... zbog toga volim sto se zavrsilo ovako

Mora da shvatis da se nije igralo na kos razliku nego na broj pobeda. Faulovi Kalinica su ti opravdani, a nameran Lesora nije sviran. Sviraju Kalini faul zbog pomeranja u bloku i odmah takav diskutabilan faul svirasju i Partizanu, ali njihovom sedmom igracu. Ciji navijaci su izbaceni iz hale i zbog cega??? Zvanicno bog ubacivanja sitnih predmeta na teren, a na prosloj utakmici bacane staklene flase pa nista. Hrvati pisu da su sudije Hordov i Pukl bili naklonjeni Partizanu. Toliko o objektivnosti.

Cudno pisanije. Kao da neko hoce Zvezdasima da se uvuce u sup..
Ne ja mogu samo da ti ga stavim u sup i to mentalno da ti razglavim sup da ne znas gde je istok a gde zapad a ovo sto si ti procitao je objektivno sagledanje stvari u ovom momentu i ne mogu da kazem da je Partizan kvalitetniji kada nije a Zvezda je u euroligi tukla i Reala i Olimpijakosa i Fenerbahce da ne nabrajam koga sve nije i to nisu bila iznenadjenja jer smo masovno stavljali pare na Rome a zasto ti u fudbalu ne odam priznanje ❓ zato sto taj tim sa sve upravom ne kosta ama bas nista i ne mogu da im odam priznanje kada ih Serif saterao u misju rupu i stavio 3 u 1 ::lose::
Mi smo uvek bili kosarkaska nacija i izvor nepresusnih talenata i to je sport koji jos uvek privlaci paznju jer je nas nacionalni sport broj 1
Ja ne znam kako da se covek postavi kada neko iz neutralnog ugla kao navijac Partizana cestita boljem i kvalitetnijem tebi ocigledno vise prija da ti sprovodim psihicku torturu sa horor video klipovima u kojima vas satiru i ponizavaju poluamaterske ekipe u istocnom delu Evrope .Ti se trudis da prevazidjes te klipove koji unose paniku i stvaraju depresiju ali ja sam tu da te podsetim i vratim uvek u tacku A .Uneredio si se pred utakmicu broj 5 nisi smeo ni da zines sad si se malo opustio a verujem da ti je bulja zvakala gace sve vreme prenosa a mozda si i popio neki medikament za opustanje .

Nikakvi izgovori,vec cinjenice sutirate 1/13 trojki za polu vreme. Skandira se lopovi lopovi kod ociglednih faulova Kalinica,ali nebitno zaista razguzeni ste dovoljno eto vam trofej da lecite komplekse. ;)

Inace moji drugari 3 okorela navijaca cz su kao vec cestitali pobedu partizana na polu vremenu jer eto njih sudaj krade,namesteno je mora da se pokloni partizanu... zbog toga volim sto se zavrsilo ovako
Znas sta mene ruinira pomisao sta smo imali i sta smo upropastili igrali smo mnogo dugo i euroligu i standardni prvaci Srbije i profitirali smo iz godine u godinu i od transfera i od publike i od sponzora bili smo institucija a zato vreme je Zvezda bila zajedno sa Cibonom pred stecajem .Kako su crveno beli isplivali iz duboke septicke jame to je poznato i to nije toliko ni bitno kako su se snasli tako su i odradili .Ali kako je Partizan bez ikakvog objasnjenja upao u haoticnu situaciju u bunar niko da da valjano objasnjenje ali ocigledno je da su se ti finansijski problemi stvorili unutar kluba i umesto da neko preuzme odgovornost i kaze nesto konkretno otada krece prica koliko je budzati dao Zvezdi .Te bunare je iskoristio dusevni bolesnik na pravi nacin u pravom momentu i klub nije vise mogao nigde iz zivog blata i sada mozemo da razvlacimo dijalog u nedogled ali ceh koji smo platili je nenadoknadiv i pitanje je kako ce uopste Partizan uspeti da se vrati na stare staze ...........A BILI SMO INSTITUCIJA U EVROPI

Nema veze zaboravimo navijacke nesuglasice. Bitno da je ovo blato covic aba lige zavresno. Konacno se cilj ispunio,sada se namece kako je radonjic trenercina i ima egal sa vujosevicem,stim sto je dule igrao f4 i top 8 i bio izabran za najbolejg trenera el.

Mlada smo ekipa i kao takvi smo uspeli mnogo,sledeca godina je nasa. :)

Stvarno zanimljivo i cudno kako vi partizanovci toliko mrzite zvezdu, nekad mi se cini iz dna duse. Nije ni da mi volimo (part) ali mislim da nema tolike mrznje.
Kada kod razgovaram sa nekim navijacem patlidzana uvek kada se prica o kosarci se hvataju za neke prosle uspehe, huventud, top4 evrolige, vujosevic.... i kao mi nikad kkcz do necemo dostici.....
A kad prebacimo loptu na fudbal, kao sta se vi hvalite bari, ovo ono, to bilo pre 100 godina, gde ste sad, bla bla bla...
Toliko mrznje i kompleksa ne moze da bude dobro.
Sad citam ovaj post dobricanina, blato liga covic ovo ono, a kad ste vi osvajali i gepekovali onda je bila top mega giga super liga aba.....
Jednostavno navijaci partizana ne mogu da se pomire da se ciklus okrece, par god dominacije ( upumpavanja drzavne love) u jedne pa u druge, i tako se tocak vrti. Polako docice opet i vasih pet minuta, ali do tad morate malo da se strpite kao sto smo mi trpeli kada su nam odnosili koseve sa malog kalemegdana i stavljali katanac na kkcz.....

Stvarno zanimljivo i cudno kako vi partizanovci toliko mrzite zvezdu, nekad mi se cini iz dna duse. Nije ni da mi volimo (part) ali mislim da nema tolike mrznje.
Kada kod razgovaram sa nekim navijacem patlidzana uvek kada se prica o kosarci se hvataju za neke prosle uspehe, huventud, top4 evrolige, vujosevic.... i kao mi nikad kkcz do necemo dostici.....
A kad prebacimo loptu na fudbal, kao sta se vi hvalite bari, ovo ono, to bilo pre 100 godina, gde ste sad, bla bla bla...
Sad citam ovaj post dobricanina, blato liga covic ovo ono, a kad ste vi osvajali i gepekovali onda je bila top mega giga super liga aba.....
Jednostavno navijaci partizana ne mogu da se pomire da se ciklus okrece, par god dominacije ( upumpavanja drzavne love) u jedne pa u druge, i tako se tocak vrti. Polako docice opet i vasih pet minuta, ali do tad morate malo da se strpite kao sto smo mi trpeli kada su nam odnosili koseve sa malog kalemegdana i stavljali katanac na kkcz.....
O kojoj mrznji pricas PEXKAP pa nismo mi uhapsili i sklonili ikonu kluba Dzaju i Cvetkovica i okruzenje i doveli lica sa interpolove poternice ali ajde sto su zajahali u Zvezdi nergo je predsednik poslao svoje janjicaree u Partizan a uz put je destabilizovao i reprezentaciju ,U kosarci je Zvezda bila pred stecajem kada je igrao Tadija Dragicevic nisu primnali platu mesecima prodavali meceve u ABA LIGI da bi nadomestili rupe u novcaniku .Ali koliko god da se lose radilo u kk CZvezda kada se doslo na rub propasti tako je sada u fc CZvezda DA LI MISLIS DA CE POSLE KOKEZJANIJE ,TERZE I VUCICA KADA BUDU ZGLAJZNULI JEDNOG DANA OSTATI PUNA KASA PARA ❓ naravno da nece pocistice sve kao kirbi usisivacem a onda sledi pitanje KOJE USPEHE POMINJES ❓SPAS ZA KLUBOVE NIJE KUPOVINA VREMENA VEC PRIVATIZACIJA ALI DO NJE NECE DOCI ustvari moze da dodje ali da kupi Andrej ili Filip Cepter ili na papiru Dan Tana ili Mika iz Race Kragujevacke. Gde si ti video mrznju u mom postu gore ❓Ovaj vas Covic je promenio sve garniture vlasti u zadnjih 30 godina i sutra da eksplodira sns on je vec u novoj partiji u novoj vlasti i sad izvini ALI JA NE MOGU DA SE DIVIM COVICU ILI VUCICU ILI KOKEZI ILI TERZI .To nije mrznja to u meni izaziva gadjenje, ja se divim samo pravim i istinskim vrednostima ne znam drugacije .
Ovde je hit u Srbiji da se ljudi vade iz istraznog zatvora i stavljaju na rukovodeca mesta i ne radi se samo o lopovima vec i nestrucnim licima za obasvljanje bilo kog odgovornog posla i ja ovde non stop citam O USPESIMA KLUBA KOJI JE SKLONIO STRUCNJAKE I DOVEO LICA SA POTERNICE i jos nailazim na postove LJUBOMORNI STE NA NAS I NA NASE USPEHE ::lose:: mnogo smo potonuli kao narod bojim se da je kasno za vracanje u normalu

Druže,hajde molim te napiši malo o Džajiću ali malo šire,Mnogi ovde nemaju pojma a naročito mladi a i ja da se podsetim.

Poslednja izmena:
Sta to vredi pricati... sve je tako kako vi kazete i kako vasi portali to prenose.

А ви Партизановци сте добили Столицу. Само да не буде превише (ретко) добар.
😉

Добро је... сматрам да треба...

Partizan se vraća u evropsku elitu!

Taj spisak bi izgledao ovako: Efes, Fenerbahče, Armani, Virtus, Real, Barselona, Baskonija, Olimpijakos, Panatinaikos, Asvel, Monako, Bajern, Alba, Makabi, Žalgiris, Crvena zvezda, Partizan, Valensija(?).

Nazad
Vrh