Juce bio Ostoja ako nisi ispratioOna jutros opet bio moralni gmizavac na prvoj?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Juce bio Ostoja ako nisi ispratioOna jutros opet bio moralni gmizavac na prvoj?
Posle druge tekme sam znao da ce biti 5 partija i da zvezda dobija petu.....Zvezda dobija petu utakmicu. Igra se zbog para pet meceva, ulaznice-sponzori-tv prenos sve su to pare....
Izgovori, izgovori, ako ti je tako lakse na dusi OK.Bolje sto je ovako,jer da je drugacije diglo bi se opsadno stanje kako je namesteno poklonjeno i slicno... Kao sto sam i rekao ne treba nam trofej sve smo dobili u 4 toj utakmici
Zasto bi se rizikovalo sa petom utakmicom??Kakve ulaznice, Tv prenosi. Ulog je mnogo veci. Ucesce u evroligi mnogo vise donosi i para i sponzora. Veceras Partizanu nisu pomogli ni cudno sudjenje ni praznjenje tribina.Posle druge tekme sam znao da ce biti 5 partija i da zvezda dobija petu.....
Pa za vas je sudio.Samo u finišu kad nema igranja nije svirana lična u napadu Partizanu.Dokaz da je ta 4 utakmica sumnjiva su ostale 4 a vi sad možete trubiti.I mislim da je naš Radonjić na 3 utakmice dobio tehničku a klupa Partizana...3 je trebala da se registruje u korist Zvezde.Na 3-oj nije ispražnjena cela hala a sinoć jeste.Ko god vam je pomagao,nije uspro.Svaka čast Avramoviću i Panteru.Bez njih Partizan nije ništa-kakvi Obradović-Ljudi pogađaju iz svih mogućih pozicija.Zvezda igra timski.Bolje sto je ovako,jer da je drugacije diglo bi se opsadno stanje kako je namesteno poklonjeno i slicno... Kao sto sam i rekao ne treba nam trofej sve smo dobili u 4 toj utakmici