koliko ne znanja mati moja mila!O kojoj mrznji pricas PEXKAP pa nismo mi uhapsili i sklonili ikonu kluba Dzaju i Cvetkovica i okruzenje i doveli lica sa interpolove poternice ali ajde sto su zajahali u Zvezdi nergo je predsednik poslao svoje janjicaree u Partizan a uz put je destabilizovao i reprezentaciju ,U kosarci je Zvezda bila pred stecajem kada je igrao Tadija Dragicevic nisu primnali platu mesecima prodavali meceve u ABA LIGI da bi nadomestili rupe u novcaniku .Ali koliko god da se lose radilo u kk CZvezda kada se doslo na rub propasti tako je sada u fc CZvezda DA LI MISLIS DA CE POSLE KOKEZJANIJE ,TERZE I VUCICA KADA BUDU ZGLAJZNULI JEDNOG DANA OSTATI PUNA KASA PARA naravno da nece pocistice sve kao kirbi usisivacem a onda sledi pitanje KOJE USPEHE POMINJES SPAS ZA KLUBOVE NIJE KUPOVINA VREMENA VEC PRIVATIZACIJA ALI DO NJE NECE DOCI ustvari moze da dodje ali da kupi Andrej ili Filip Cepter ili na papiru Dan Tana ili Mika iz Race Kragujevacke. Gde si ti video mrznju u mom postu gore Ovaj vas Covic je promenio sve garniture vlasti u zadnjih 30 godina i sutra da eksplodira sns on je vec u novoj partiji u novoj vlasti i sad izvini ALI JA NE MOGU DA SE DIVIM COVICU ILI VUCICU ILI KOKEZI ILI TERZI .To nije mrznja to u meni izaziva gadjenje, ja se divim samo pravim i istinskim vrednostima ne znam drugacije .
Ovde je hit u Srbiji da se ljudi vade iz istraznog zatvora i stavljaju na rukovodeca mesta i ne radi se samo o lopovima vec i nestrucnim licima za obasvljanje bilo kog odgovornog posla i ja ovde non stop citam O USPESIMA KLUBA KOJI JE SKLONIO STRUCNJAKE I DOVEO LICA SA POTERNICE i jos nailazim na postove LJUBOMORNI STE NA NAS I NA NASE USPEHE mnogo smo potonuli kao narod bojim se da je kasno za vracanje u normalu
pa 2008 je hapsen tvoj Dzaja i Cvetkovic
Tadic i Dacic prvi ljudi u drzavi tada(predsednik i ministar policije) okoreli grobari,dolazili na kosarkaske utakmice...tadic gotovo stalno
isto i Dinkic,Rasim Ljajic,Mile Dodik(2007 u ime igoke-e licno dodik potpisao i partizan i igokea postali jedan klub)