Zali se covek kome je nesto izmigoljilo iz ruke i pored velikog napora ulozenog u neki projekat a covek koji je NAJTROFEJNIJI TRENER EVROPE i to trener koji je osvajao najvislja odlicja i sa klubovima sa najmanjim budzetom u Evropi njega ne treba da zali niko JER JOS UVEK NE ZNAMO KO CE BITI PRVAK SRBIJE U KOSARCI ILI PRVAK ABA LIGE
tako da je mnogo rano za zaljenje a ja bih DAO JEDAN PAMETAN PREDLOG svima koji smatraju da ce to ici lagano i opusteno da podignu neki brzi kes kredit i da stave tamo negde u maju mesecu na Zvezdu pa da opusteno uzivaju u predstavi i egzibicionizmu a posle dva predivna izdanja crveno belih gde je bila igra macke i misa da stave na singl na Covicevu cetu samo da upozorim PONAVLJAM DA UPOZORIM
........... nemoj posle da bude PUKO BRAK ILI UBISE ME IZVRSITELJI I BANKE NE ZNAM STA DA RADIM
jer baba da dinar da udje u kolo a 5 da izadje A KAD SE ZAPUSI tj KADA PRSNE KASICA PRASICA TU MORA DA SE UGRADI STENT DA NE DODJE DO TROMBA ali samo bih zamolio tog deliju koji se bude odvazio da turi kintu protiv Obradovica da pokaze tiket ovde a ja cu prvi cestitati takvom coveku na hrabrosti i odvaznostii pozitivnoj drskosti
UMALO DA ZABORAVIM Cestitam crveno belima na velicanstvenoj partiji gde su izbriljirali ceo mec poseduju sve imaju jaku hemiju izuzetnog trenera fenomenalnu odbranu i sve tu funkcionise fenomenalno a sto se tice Partizana bice tu jos rokada i trazenja nadamo se plasmanu u Euro ligu i tituli prvaka ali idemo napred hladne glave i strpljivo samo tako nikako drugacije