Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
https://www.facebook.com/photo/?fbid=10216312861934184&set=pcb.10216312863054212Čekam slike sa druženja, a ovi mangupi još ništa ne šalju.Ležim bolan a leka tj. slika, nema.
I westhem je prijatno iznenađenje ( bar za mene )Sautempton opasno igra ove sezone.
Pretpostavio sam da će biti za uživanje ali da će Siti ostati bez bodova i tako ugroziti prvo mesto u šampionatu nisam verovao .Odero totenhem siti,dobra tekma
Nije mene ubilo oranje već po noći s komšinicom ludovanje...Sta ti je Aco urnisala te komsinica?
Kosarka nam je na visem nivou kvaliteta od fudbala pa opet niko ne komentarise. Veceras je finale kupa i veoma neizvesna utakmica, a mi pratimo Engleze, Spance i Talijane verovatno zbog tiketa. Ko istinski voli neki klub trenutni kvalitet i plasman nije toliko vazan, pa ljudi prate i posvadjaju se i u naj nizim ligama, al VOLU svoj klub.I westhem je prijatno iznenađenje ( bar za mene )
Pretpostavio sam da će biti za uživanje ali da će Siti ostati bez bodova i tako ugroziti prvo mesto u šampionatu nisam verovao .
Zato je i zanimljiva premijer liga , u svakom kolu po neko iznenađenje a daće bog da i borba za titulu bude neizvesna ( još samo da Liverpul dobije onu zaostalu utakmicu )
Zamislite posle toga derbi Siti - Liverpul
a razlika je samo 3 boda .
Ko posle svega ovoga može da prati našu ništavnu ( ping-pong ) ligu ili kup maršala...... Pa se posle još i svađaju ko je bio bolji !?!
Mislim da ne, ne pratim ni ja ali se Zvezda ugasila i nije ni u jednom rangu, ima jedno 11 godina. Ovaj FMP đelje Partizana kad hoće...Nešto slabije pratim košarku.Jesu li partizan i zvezda u istom rangu takmičenja.