Zdravlje nije na prvom mestu, ovo je dokaz sta sve vakcina moze da napravi ljudima, ovo je dokaz da je sve ovo politika! Da ima virusa ima ali da Novak kao zdrav pojedinac ugrozava gradjane australije, to samo budala moze da pomisli.Oni trnutno i pored visoke stope vakcinacije obaraju rekorde, imaju preko 100000 prosecno pozitivnih i oko 50 smrtnih slucajeva dnevno, ako se neko zavaravao da je kod njih smrtnost mala u odnosu na Srbiju, gadno se vara,za par meseci oni ce prestici Srbiju, sreca njihova sto je leto, ja im iskreno zelim svima koji su uradili ovo Novaku da im korona zagorca zivot, Novak nikada vise nece igrati tamo, to je banana drzava u kojoj sudija presudi u korist sportiste, koji je dosao da igra tenis i da bude izolovan od ostalih ali ministar ceka poslednji cas i ponistava vizu, onda na red dolaze ona tri groba od sudije koji glume neki **greška, jasno kazu, ne treba dokaza ako Ministar misli da Novak nije pozeljan jer je 2020 pre nego sto je vakcina izasla izjavio jedinu i pravu istinu i ta istina se obistinila, covek je rekao da nije strucan sto se toga tice, da je to novina i da nebi primao u svoje telo nesto neispitano, on uopste nije antivakser, ja neznam ni jednog antivaksera, to su izmislili ljudi koji su vakcinisani, pojedini jer od besnila neznaju sta ce, ali kada napravis sranje onda ti je nekako lakse da preporucis nekoj osobi pa kada ih je vise onda je lakse ali ako nece, onda je on najgori antivakser.Mene licno zabole, mogu da spricaji i cijanid, mogu i ja sam sebi ali da uticem na neciji zivot, ne pada mi na pamet.Sreca pa su izmislili ovaj novi soj koji abolira vakcinu, zaobilazi bez ikakvih problema ali je manje opasan,kao sto kaze prava struka, virus mutiranjem, trazi nacin da opstane sve duze i duze ali u isto vreme mora da slabi i da predje u obicni grip.To bi trebalo da se desava sada i svi najavljuju kraj na prolece, tako da realno je da vakcinacija stane na leto svuda, sada navodno zele da vakcinisu decu od 5-12 godina u Australiji sto je po meni katastofa.
Sto se Noleta tice, vidim da cuti, nece da kaze nista lose za sada ali verujem da bi poslao sve atomske bombe na nacisticku australiju, bice dana za detaljno objasnjenje, sada je jos osetljivo.Pogresio je sto nije dosao posle prve presude, verovatno se nije nadao svemu.Sta da se radi, nije opasno, bolje ovako nego da je povredjen, ovako je otvorio oci mnogima i ukazao sta se zapravo desava u svetu i cemu sluze kovid propusnice, jasno je da je zdravlje ljudi na poslenjem mestu,njima je cilj bolest ljudi i kontrola istih.