Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja ti kazem da je bilo, a ti od mene trazis tacan datum i sat. Eto tvrdim i potpisujem da je bilo na Vimbldonu, a ti dokazi da nije.dakle ne znas podatak kad je bio ali znas da je bio a iako je bio desio se jednom u citavoj karijeri sto govori u prilog tvojoj tvrdnji da nole bas moze da odgovori caletu i cak da ga otera
Svi oni žive život kroz Noleta.To je tačno.Mislio sam na sukobe,otac-sin,čega ima sigurno.Ja nisam Noletov veliki fan.Drugačiji je on od oca.Mislim da je Nole patriota,dok otac izigrava.Mislim da je Nole dobar čovek.Što se tiče odnosa sa vlašću.Verovatno drugačije ne može.Verujem da bi Nole skupio više ljudi nego na blokadi,onomad.ma kakav sukob generacija zoki...srdjan zivi zivot kroz noleta,cak i ovo slikanje sa vulinom i to je zbog njega jer se ovaj uvukao u politiku a Srdjanova rec se mora postovati,boli **greška noleta trenutno za politiku i desavanja u srbiji...znate za slucaj Jelene Dokic gde je otac Damir bukvalno unistio