Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Svi oni koji ovde neprestano mrse temu zvezda VS partizan ( i obratno ) blago rečeno nemaju pojmaPostovani kolega ............................................nema pojma.
Ova zadnja recenica tj konstatacija da od hapsenja Dzajica Zvezda nije imala bolje rezultate zadnjih 30 godina Ne znam da li posle ovakvog rezimea treba da nastavljamo dijalog uopste .Prvo FK C.Zvezda je bio pred stecajem u bankrotu kada je kao spas klubu pristigla porodica Vucic sa kriminalnim dzet setom i dug je preko noci nestao a ova druga konstatacija DA KLUB NIKAD VECE REZULTATE NIJE PRAVIO E AKO SU OVO REZULTATI ONDA KLUB TREBA MOMENTALNO DA SE UGASI DA SE NE BLAMIRA I DA NE BAULJA PO EVROPI .A kakvi su ti veliki rezultati od hapsenja Dzaje vrati malo unazad ovu temu izbacivao sam video zapise ko vas je sve izbacivao iz Evropskih takmicenja SODOMA I GOMORA pa da se ne ponavljam NIJE VAS SROZAVAO SAMO ONAJ KO JE ZURIO NA AUTOBUS Ceceni, Talibani Kiprani ,Bugari ,Gruzijci ,Ukrajincii ne samo to POGLEDAJ STATISTIKU GDE SU ODLAZILI DZAJINI PULENI A SVE BELCI DO 2008 GODINE U KOJE KLUBOVE A POGLEDAJ GDE ODLAZE KOKEZINI I TERZINI IGRACI TO JE VEOMA BITAN PODATAK KAKO SE TADA RADILO I KAKAV JE BIO ODABIR IGRACA A SAMIM TIM I ZARADA FUDBALSKOG KLUBA a sada drzis Boacija 6 godina pa ga kao prodas u drugu ligu Kine pa ga vratis u Zvezdu i od svih ovih transfera ne bi imali ni za burek da budzati ne upumpava pare ALI ONO STO MI JE IZ OVIH POSTOVA NESTVARNO VI KAO DA STE ZADOVOLJNI TRENUTNIM STANJEM I REZULTATIMA CRVENO BELIH A REZULTATE KLUBA NAZIVATE USPEHOMKakva zvucna imena cepala zvezda,to je bre drugi svet bio pre 30godina i vise godina a to kad je partizan igrao finale da ne pricamo...Dzajic ima putera na glavi koliko hoces,sta ima da te neko pomiluje a pomilovao ga je tada Pred.Srbije Nikolic ako si cist kao suza,isti taj Dzajic ti je sada rame uz rame sa ovima koji sada vode Zvezdu,slika se sa kriminalcima,sa kap.Draganom i ostalima,kao zvezda mu u srcu pa mora tako,bezi bre zinulo mu **greška za pare...gle isto Piksija,kada je imao najaci tim,pravio neke dilove sa japancima,doveo onog Takajuki Suzukija(covek nije ni igrao) ,pobegao za japan kada se rasprodali,milionski iznosi od igraca nestali,dolazi isto u ovaj fudbalski savez gde ga vode isto ti kriminalci koje navodis,ako se neplasiramo katastrofa sa ovim timom(videcemo u barazu koga cemo dobiti,nadam se nekog slabijeg od mogucih cak i Hrvata),bio predsednik FSJuge kada nismo otisli ni na svetsko 2002 ni na evropsko 2004,naravno nije podneo ostavku....I od tog hapsenja Djajica samo je Partizan krenuo u sunovrat ni jednu zimu nema u evropi jos od davne 2004godine,zvezda od kada su ovi kriminalci na celu nije imala bolje rezultate unazad 30godina gde ti opet ispadas kontradiktoran sa svojim stavom sto sam ti navodio vec u ranijim postovima
Ni na jedno jedino moje pitanje nisi bio u stanju da odgovoris. Sledece pitanje koje cu da ti postavim je DA LI CENIS ALEKSANDRA I ANDREJA VUCICA I DA LI SI IM NA NEKI NACIN ZAHVALAN a drugo pitanje je DALI CENIS DELO I UMECE TERZE I DALI SI I NJEMU ZAHVALAN ZBOG MEGA USPEHA KOJI JE ZVEZDA NAPRAVILA ZADNJIH GODINA TJ DA LI BI VOLEO DA OVI POBEDNICI OVA DOBITNA KOMBINACIJA OSTANE JOS DUGO U FK CRVENA ZVEZDA mozda cak i dozivotnoPostovani kolega znam ja dobro kad su Vasovic i ekipa igrali finale kupa sampiona mislim 66 godine, ali onaj sveznajuci knjizevnik i mocart kladionicar nema pojma.
To koga ti volis je relativna stvar pitanje je bilo DA LI BI VOLEO DA SE LISIS USLUGA ALEKSANDRA VUCICA I TERZE I OSTALIH KRIMINALACA I MENADZERA I DA POSTANETE ZDRAVO SPORTSKO DRUSTVO ILI SMATRAS DA SU ONI ZASLUZNI ZA USPEHE KLUBA I DA SU NEKA VRSTA SPASIOCA Ovo pitanje ti postavljam zato sto jedan dobar deo simpatizera crveno belih smatra DA OVI LJUDI DELUJU DELOTVORNO NA KLUB a i ti si u vise navrata pominjao da smo ljubomorni na Zvezdine uspehe Sto se tice tvog mentalnog sklopa pa kada udjes u fazu da ne mozes da odgovoris ili da nemas mentalnu snagu da odgovoris racionalno pa krenes da nicim izazvan upucujes ljudima psovke ti ne dokazujes tim cinom da si smeker ili intelektualac ili persona sa bontonom i manirima a tu vrstu konverzacije bih ti preporucio na javnim mestima u kafanama ,restoranima na ulici je takav nacin veoma pozeljan i delotvoran a ovo putem drustvenih mreza je moras priznati jajarski i kukavicki ali ako te to ispunjava i uzbudjuje tj ako ti je to fetis slobodno otvori dusu i saspi mi u lice sve sto ti je na dusi i potkaci mi celu familiju i zivu i mrtvu samo bih te zamolio ako udjes u takvu vrstu obracuna tj kabarea da zamolis moderatora da pusti posle i mene da odgovorim jer prosli put kada sam odgovorio bio sam brutalno izbrisan a moras priznati da nije igracki kada ti ne dozvoljavaju da racionalno odgovoris jer ipak se nalazimo u demokratskom drustvu i tezimo ka savrsenstvuJednom sam pomenuo mater i Aleksandru Vucucu i jos jednom coveku. Prvi se nije oglasio dok se drugi strasno uvredio, ali i dalje iz posta u post pise jedno te isto. Sto se tice Zvezde.... Kakva drzava takav i klub, ali da se ne ponavljam. Bilo kada, bilo s kim i bilo gde ona ce biti MOJA i svih drugih koji je vole.
Mi uzimamo evroligu.Mislim da su dali ove godine da Partizan bude prvak u košarci.
Ja iznosim tvrdnju da klub ozbiljno ponire zadnjih 10 -15 godina medjutim ti mi objasnjavas suprotno Ocigledno je neko od nas u ozbiljnoj zabludi A IMA JOS JEDNA STAVKA AKO POSTAVLJAMO ISTO KRITERIJUME STA JE TO USPEH Verovatno se tu razilazimo.-----zvezda od kada su ovi kriminalci na celu nije imala bolje rezultate unazad 30godina gde ti opet ispadas kontradiktoran sa svojim stavom sto sam ti navodio vec u ranijim postovima
----E AKO SU OVO REZULTATI ONDA KLUB TREBA MOMENTALNO DA SE UGASI DA SE NE BLAMIRA I DA NE BAULJA PO EVROPI .A kakvi su ti veliki rezultati od hapsenja Dzaje vrati malo unazad ovu temu izbacivao sam video zapise ko vas je sve izbacivao iz Evropskih takmicenja SODOMA I GOMORA pa da se ne ponavljam NIJE VAS SROZAVAO SAMO ONAJ KO JE ZURIO NA AUTOBUS Ceceni, Talibani Kiprani ,Bugari ,Gruzijci ,Ukrajincii
upravo ovo je kontradikrotno a ti to ocigledno ne shvatas....upravo si sa ovih nekoliko recenica potvrdio to sto sam ja napisao,igranje u ligi sampiona i prezimiti u evropi je uspeh i ozbiljan rezultat na osnovu igrackog kadra....uhvatio si se za Dzajica ko pijan plota
Ono sto je dosta cudno pred pocetak sezone napravljena je kvota e sad ili za osvajanje ABA lige ili za prvaka drzave i kvota na Partizana je bila 1,57 a na Zvezdu 3,00. Iako je kvota iznenadjujuce visoka cisto sumnjam da bookmakeri ne znaju sta rade i da nasumice nesto radeMislim da su dali ove godine da Partizan bude prvak u košarci.
Prema tvojim recima ispada da je Terzic vaskrsao klub i da je trebalo Dzaju uhapsiti mnogo ranije i napuniti upravu sa kriminalcima. Ako je tebi uspeh ispadanje od Serifa ili od Omonije sa Kipra i ako je uspeh sto je Zveda primala na svom terenu u ligi sampiona 5 do 6 komada ponavljam na svom terenu onda su nam bas kriterijumi za vrednovanje uspeha razliciti a sto se tice te uefine tabele u kojoj je valjda neka statistika a i na tarabi pise ona stvar KAKO MOZETE VI DA BUDETE RANGIRANI ISPRED MILANA NA TOJ LISTI ISPRED TIMA KOJI JE BIO MILION PUTA POBEDNIK LIGE SAMPIONA I BEZBROJ TITULA PRVAKA ITALIJE I SUPER KUPA I CEGA SVE JOS TIM KOJI JE OSNOVAN PRE 150 GODINA 3 PUTA DUZE NEGO VI A VI STE NA TOJ LISTI ISPRED CEGA DALI SU TI POENI ZARADJENI PROTIV SERIFA ILI KOLUBARE IZ LAZAREVCA ILI PROTIV TOTENHEMA NA MARAKANI ILI NEDAJ BOZE PROTIV OMONIJE LULE28 druze verujem ja tebi da si procitao tu tabelu a mozda je sastavio Vucicevic iz Informera ali moras da budes samo malo oprezniji pri usvajanju informacija tj dezinformacija iz raznih neproverenih izvora jer sada se sve radi da bi bilo sto vise klikova i novinarstvo je sada otislo u neku drugu dimenzijusve dok se ne uradi privatizacija sporta kod nas bice ovo stanje koje je sada...kao u vreme tamo 2000tih je zvezda dobro stojala jer ocigledno tvrdis da ponire od tada? kada se igralo 3za3 u ligi(i tada kao i sada se namestalo)...jos jedna cinjenica,trenutno je na 39 mestu fifine rang liste,na primer Milan,Celtic,Besiktas,Marsej itd itd su iza Zvezde....dakle napreduje kao klub,opet druga cinjenica navodno tvrdis da ponire unazad 10-15 godina a stanje je ovo,pre 20 godina smo ispadali uvek u prvom-drugom kolu od lacia,leverkuzena,monpeljea,selte vigo itd itd pa smo pre 10tak godina ispadali od Slavije Prag,Rangersa,Slovana iz Bratislave,Bordoa,Kairata(taj isti kairat izbacila lagano ove sezone) itd....od kada je ovaj kriminalac Terzic od 2014 vodi,dakle poslednjih 7 godina,igra se dva puta liga samp,tri puta liga evrope,dva puta je prezimila i ispadala u 1/16 nesrecno od Cska i Milana oba puta,vrlo je izvesno da ce prezimiti i treci put...to su cinjenice a to kako posluje klub sam ti rekao u prvoj recenici ovog posta,bez privatizacije to ce tako ici kod nas