emigrant
Član
Ipak smo prošli.
Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока
Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
citiram UOPSTE NIJE TRAGEDIJA ISPADANJE ZVEZDE Ova izjava je ravna katastrofi a nazalost cesto cujem ili citam izjave ovog tipa a druga recenica je tek zona sumraka a glasi citiram IDEMO DALJE tj NASTAVLJAMO DALJE NEMA DALJE I NEMA GRDJE OD OVOGA OVO JE DNO ocekujem malo zdravog razuma i rasudjivanja i da se ukaze na problem koji prati i sputava i kako resiti taj problem i kako vec jednom zaustaviti ponor a ne PA DOBRO CESTITAMO SERIFU I IDEMO DALJE a prosle godine ste cestitali Omoniji i krenuli dalje i vi od hapsenja Dzajica stalno idete dalje i cestitate raznim amaterskim ekipama i indijancima a COCI 064 jos dodaje LJUBOMORNI STE NA NAS I NASE USPEHE Sto se tice Zagrebcana imaju fantasticnu odbranu i prosle godine je to bio bedem od granita na nekoliko gostovanja u ligi Evrope nisu primili gol i sada ide prica STA BI VI NJIMA URADILI a dobro razumem i to sada je lako siriti se kada je Zvezda sapletena A I MORATE DA PRIZNATE DA VAM JE BAR MALO LAKNULO STO SE NE SASTAJETE SA MODRIMAUopste nije tragedija ispadanje Zvezde, svi smo mi videli kako je to bilo e sada neki hoce da dokazu kako je Zvezda razbijena a neka je tako.Kako bi Dinamo deklasirao Zvezdu a znam da nebi jer ta utakmica nema dodirnih tacaka sa ovom, kao i svaka sledeca. Dinamo sam gledao jedva se provukao protiv Legije.Dobra utakmica u kojoj oslabljena Legija bas nije imala srece.Nikada se nebih plasio ekipe kao sto je Dinamo.Nista posebno, to sto oni prodaju skuplje igraceje plod Zdravka Mamica jos iz proslosti,jer je digao klub na malo visi nivo, pa se stekao utisak da su neka sila a nisu i to ce se videti ako prodje u LS.Zvezda je mnogo godina bila van evropskih takmicenja i sve je lepo krenulo i dostigao se vrhunac ali je poceo blagi pad, bice opet sve ok.To sto mafija vodi klub tako je i u Partizanu, nego oni se ograde odmah, ubacio Vucic svoje ljude!Nego nema veze sta je tu je.Dalje je prosla bolja ekipa, treba cestitati i nastaviti dalje.Ovo jedna dobra opomena upravi.Trener je jednostavno ostavljen na cedilu.Svako ko misli da je Stankovic kriv, vara se.On je izgubio konce zbog minulog rada Vladana Milojevica onda kada je dovedena garnitura igraca za LS na celu sa Van la prevarom, napadas LS sa igracem druge lige? Problem je tadasnji fijasko i ako rezultat nije los, desilo se to da Zvezda nije mogla da proda ni jednog igraca od tada.Umesto da koristis LS kao odskocnu dasku, to je bio ekser u kovcegu u kome su ostali poluigraci koji su tu i dalje.Sta je posao Stankovica? Uigrati mlade da bi ih prodali, igrali su prosle sezone solidno Njegos i Nikolic, nisu prodati.Sada vise ne igraju.Tu su igraci poput Kange, Bena i Falka koji imaju velika primanja.Treba uklopiti gomilu igraca, treba ih prodati, ne mozes ih prodati ako ne igraju.Zvezda ima 20 igraca vise koji ne vrede nista trenutno.Zbog tog haosa u timu, vise nema mesta za nove igrace a jos je i uprava promasila sve.Ovaj iz Moldea je dobar Napadac ali on ce cistiti sneg tek zimus.Krivicu snosi kriminalana uprava i niko vise.Da imaju morala podneli bi ostavku ali govna su govna i dalje seru nesto o povratku u elitu gde pripadamo, pa mi trenutno pripadamo u nekoj beton ligi e tako to izgleda sada, sto ne znaci da nece biti drugacije.Kriminal, korupcija, Menadzeri i rezultat je tu.
Hajde malo da dodam ocekivanja za veceras, Soci, ekipa koja nema ni jednog vrhunskog igraca, bas ni jednog, ni jedan jedini ne pravi razliku na terenu ali ekipa koja moze da da naudi partizanu, video sam u njihovoj igri timsku igru, igraju nekako lezarno, konbinuju na svojoj polovini lagano, bez panike, igraju prakticno bez pogresnog pasa a to je veoma vazno. imaju veru u sebe i mislim da ce biti tvrda utakmica, nebih da prognoziram rezultat jer sve je moguce ali svakako, mislim da ce oni doci rastereceni jer im je takav mentalitet.
Nema tu niko danfa koliko sam primetio.Ali nema danfa za vise od 30 minuta .
Veruj mi da ni meni nije jasno.Ali koliko vidim,nema igre bez kondicije.Gledam sinoć,dobro nisu počeli da padaju.Pa bilo je utakmica sa produžecima pa su trčali u produžecima kao da je početak utakmice jer su penali lutrija.Nijemi jasno kako kad im je to jedini posao .
Sramota je kako odlaze ti klinci za bedne pare.. Da nam je jedan Mamic da se bar lepo unovce.. Partizan je jedno vreme lepo prodavao za solidne sume a poslednjih godina isto nesto slabo..Изгубише и Чука и Воша,
Неки на форуму рекоше не могу против Звезде због судија ,
Шта ли сад беше ..
Оде нам Гаврић,прерано,
штета има потенцијала ..
Јовељић, браћа Илић,Терзић..
Неко рече да не можемо никог продати..
Zar ne vidis Zoki da ne samo sto nema euforije ni divljanja pobede nosimo dostojanstveno a opet da ne uvredimo ostale nase predstavnike koji nisu imali sportske srece jer je to nesto najnormalnije izbaciti osrednji tim iz Slovacke ili Rusije i niko nije pravio spektakl od toga. Naravno da nam je puno srce prvo zato sto je Partizan klub koji se istinski voli a zeljni smo utakmica, nadigravanja ,pobeda ,punih tribina ali ono nasta smo mi ponosni je sto smo i pored velikih i spoljnih pritisaka za rusenje kluba nismo izgubili nadu i adrenalin.Gde je iscrpni komentar o "uspehu"Partizana sa klubom koji poseduje veliku tradiciju i naravno sledeći duel.
Evo ja cu da ti kazem par stvari, vi ste postali paranoicni, od kako ne osvajate titule i brukate se u evropi, samo placete kao neka pastorcad, neznam je l ste postali sledbenici onog Pantica, koji truje mrznjom.Velika je razlika izmedju navijaca Zvezde i partizana, mi koji navijamo za Zvezdu volimo svoj klub jer to nam je od detinjstva ostalo.Kao dete sam cuo za Zvezdu i Partizan i izabrao sam Zvezdu.A vi koristite neku rec Parizan se voli, to me podseca na neku sektu neznam sta vam to znaci, nesto vise od ljubavi prema klubu?Partizan je jedno veliko nista kao i Zvezda.Leglo kriminalca, imate snimak kako ispred stadiona prebijaju coveka na smrt ta vasa avangarda,navodno je Vazura bio meta. Pa kakvi su vam kriminalci u upravi dobro vam i ide od Djure frizure koji je Amnestiran, digao covek veliku lovu i otisao, nikada nije odgovarao, nego nije ni vazno, zasto da pisem memoare o nebitnom klubu.Hteo sam da kazem da mnogo vise partizanovci mrze Zvezdase i Zvezdu nego Zvezdasi njih, sve mi se cini da je ta mrznja skoro ubilacka, toliko naostreni bez razloga.Zna se ko je ko i tu nema diskusije.Zvezda je Izgubila od boljeg Serifa a to nije sramota, nikako nije.Ispao je i Olimpiakos pa nikom nista.Sto se Kluza tice ocekujem da prodjemo i taj prolaz mora da se overi u utorak sa 3-4 gola u njihovoj mrezi a tamo na noz, mozda mali poraz.nebi detalje.Zar ne vidis Zoki da ne samo sto nema euforije ni divljanja pobede nosimo dostojanstveno a opet da ne uvredimo ostale nase predstavnike koji nisu imali sportske srece jer je to nesto najnormalnije izbaciti osrednji tim iz Slovacke ili Rusije i niko nije pravio spektakl od toga. Naravno da nam je puno srce prvo zato sto je Partizan klub koji se istinski voli a zeljni smo utakmica, nadigravanja ,pobeda ,punih tribina ali ono nasta smo mi ponosni je sto smo i pored velikih i spoljnih pritisaka za rusenje kluba nismo izgubili nadu i adrenalin.
Zvezdinim simpatizerima samo zameram ono nadmeno ponasanje i sirenje protiv trule ekipe iz Kazahstana gde su se uzrakolili i poceli da prave velike planove za pokoravanje Evrope i nazalost takvo kurcevito ponasanje je doslo glave Vucicevoj ekipi i sada se vec vidi kada ih je Serif umio ladnom vodom da se promenio taj stav i to bahacenje jer sada su vec mnogo oprezniji u izjavama i kao da sa mnogo vise postovanja nastupaju pred mec sa Kluzom .Sta mislis ti za ovaj mec jel imas neku viziju ili ipak da sacekas odigravanje meca pa posle