Odg: Kada navijate,jel navijate za ZVEZDU
@trnavac nemoj da mi promovises partizan

@trnavac nemoj da mi promovises partizan

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Velika je to stvar,,, mislim biti komšija evropskog i svetskog prvaka. Svaka čast grobarimaW.S.C. je napisao(la):Petokraku krstom zamenili -cigani bili cigani ostali
a zvezda bi klub i mogla da ukine hvalite se tim prvim mestima i tu ste stali odtad nista pametno i korisno niste uradili!!!! samo kradu zvezdasi i uzimaju pare pa posle treba dule savic da daje 50 e mesecno za klub kao sto se proculo!! mislim stvarno!! PARTIZAN je pravi klub i sto je naj nismo cigani! tako kazu i sve je uredu imamo i igrace samo treba malo zameniti trenera !! PARTIZAN pravi klub za evropu ne kao zvezda samo znaju da se biju i glupiraju nemoj sad da kazes dragane da stitis i onog urosa i njegova pravda!! tako da: SAMO NJEMU VERNI SAMO NJEMU ODANI partizan beograd (grobari majstori svog zanata!!) toliko od menebiljana&dragan je napisao(la):Velika je to stvar,,, mislim biti komšija evropskog i svetskog prvaka. Svaka čast grobarimaW.S.C. je napisao(la):Petokraku krstom zamenili -cigani bili cigani ostali![]()
To sto se tebi kenja je manje od grobara,a vise od sopstvenog jada i cemera izazvanog neizlecivim kompleksom vise vrednosti koji vam je usadila UDBA kupujuci vam 90% vasih titula,sto je u ovakvoj situaciji raspada kurve rezultovalo pucanjem po mozdanim savovima.I ova vasa jadna pesmica govori o tome kako dozivljavate i prezivljavate rezultate vaseg kluba,i ko zaista ima komplekse.Na kraju da se osvrnem na Draganovu izjavu da Partizan nema "herca",za Evropu.Koliko vidim ti si nesto stariji pa si mozda i cuo za pobede PFC-a nad Realom 3:0,Mancesterom2:0,QPR-om 4:0,onih ludackih utakmica sa Seltikom 2:1 i tamo 4:5,prolaz u LS protiv Njukasla...Tako da tvoja prica apsolutno ne pije vodu.I nisam ja prvi poceo,i apsolutno se nisam javljao na ovu temu sve dok niste krenuli sa pljuvanjem po Partizanu i hvalom etnicke cistoce vaseg provincijalskog klubaNorth ARMY je napisao(la):nisam ja vatreni navijac zvezda,al mi se od grobara kenja....
uvek se porede sa zvezdom,kupuju njene igrace i sve je kopiraju a nisu joj ni do kolena![]()
![]()
evo opet da okacim istu tabelu pa vi pricajte sta vam je volja,arkan je bio vodja delija a tudjman grobara,taliko od mene![]()
IMAS MNOGO MANJE OSVOJENIH TITULA ,MEDJUSOBNE UTAKMICE STRASNA RAZLIKA,OSVAJANJE EVRO KUPA ZA TEBE JE SAN TI SI SAMO MALI PARTIZAN !!! OSNOVAN SI POSLE ZVEZDE P****GROBARSKA ,PREDSEDNIK TI BIO FRANJO TUDJAM USTASA STADION TI PRIMA MANJE I VEC SVAKO ZNA IMAS KOMPLEKS OD NAS CIGANAAA!!!!!!!!
![]()
Nece biti da je bas u poslednje dve decenije,raspitaj se malo i videces da je Partizan najtrofejnije sportsko drustvo u Evropi kako pre 20 godina,tako i danas.Ipak ukoliko vas to cini srecnima nastavite da razmisljate u tom pravcu,ja nemam nista protiv.Volim svoj klub kada je prvi,a jos vise sam ga voleo kad je tamo 70-ih jedva izborio opstanak u 1. ligi.stiv je napisao(la):U pravu ste za ostale sportove da Partizan ima više uspeha u poslednje 2 decenije,ali ako gledamo od osnivanja sportskih društava,onda ZVEZDA ima više trofeja ,medalja u ostalom ko ima više ekipa u svim sportovima računajući ženske ekipe,na pr.odbojkašice ,atletičare,rukometašice,gimnastičare,plivače,itd.![]()
Na lepoj crveno-beloj majici pise:MNOGO SMO JACI!Trnavac je napisao(la):pozdrav svima
izvinite na rukopisu teksta, jer pisem jednom rukom!( NA DIJALIZI SAM), Moje je zapazanje da vatreni navijaci Zvezde, navijaju samo u fudbalu, jer ih samo on zanima, ili nema drugog sporta kod njih!
iskren da budem, imam druga koji je Zvezdas, i kada je Partizan igrao sa Feljmultari, on navijo za njih, hteo sam ga izbacit, van iz kuce. Pa jel je to SRPSTVO koje oni produkuju, kao fazon ZVEZDA-SRBIJA!!!!!
Nikad nebimogo tako nesto uciniti Zvezdi i nasoj drzavi, i ako sam vec pomenuo da za nju navijam samo kad gubi od PARTIZANA, jer stvarno smo MNOGO JAKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()