Da nazivali su nas evropski brazilci. Ne zbog rezultata nego zbog nacina igre. Dokaz tome je sto smo pozvani po zelji Pelea na njegovu oprostajnu utakmicu na Marakani. Bilo je 2-2. Da napomenem da je okosnica reprezentacija bila iz Zvezde.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bila je Zvezda siromasna mnogo puta u svojoj dugoj istoriji ali je igrala totalni fudbal i izbacivala vanserijske igrace i pravila zapazene rezultate a finansirala se iz svog dzepa. A sada ovaj klub ne da ne pravi nista trpa ga kako ko stigne moram opet da ponovim I CECENI I GRUZIJCI I BUGARI I KAZAHSTANCI I KIPRANI TRPAJU I NE VADE a ako neko misli da lazem pusticu video zapise tih orgijanja .Sto se tice rukovodstva ranije su klub vodili ljudi iz struke vrhunski profesionalci i strucnjaci i ljudi sa znanjem i reputacijom A SADA KLUB VODI NAJGORI KRIMINALNI SLJAM SA POTERNICE KOJI NITI IMA ZNANJA NI ZELJE NI LJUBAVI PREMA KLUBU VEC IM JE CILJ SATIRANJE I BUNARENJE KLUBA ZBOG LICNOG BOGACENJA, a ako neko misli da izmisljam dokumentovacu to vrlo lako .Sto se tice uspeha NE ZNAM KAKO DA CENIM NESTO STO NE POSTOJI .Prosle godine su se izivljavali u ligi sampiona nad nasim predstavnikom a ove godine nas srozala amaterska Omonija sa Kipra JEL TO TREBA DA CENIM Druze PEXKAP veruj mi da u svojoj istoriji od 1945 godine do 2008 do Dzajinog hapsenja nikada se nije dogodilo da indijanci i neki domoroci izbace Zvezdu jer da se to dogodilo zastava bi se spustila na pola koplja i bio bi proglasen dan zalosti i nacionalne katastrofe. Kod nas se totalno poremetio kriterijum i sistem vrednosti cela nacija non stop se zahvaljuje a ne zna na cemu se zahvaljuje a sto se tice Milana Zvezda je ispala od Milana eliminisana a sto se tice Olimpijakosa Zvezda je bila zadnja u toj grupi o kom uspehu pricamo .Drage kolege jedna izovorena laz 3 puta postaje istina a sa obzirom da se u nasim medijima danonocno serviraju nebuloze i neke bajke i fantazije nije ni cudo sto se jednom delu populacije sve pomutilo i sto ljudi vise nemaju predstavu ni gde je istina ni sta je uspeh a ni realno sagledavanje stanja gde smo i koliko smo duboko potonuliBili su nasi mladi u Australiji skoro prvaci u fudbalu, lep uspeh za tako malu zemlju kao sto smo mi. Ali mi moramo da shvatimo da danas svi ugraju fudbal i ulazu ogroman novac ( katar, emirati, kina, japan....). A sti se tice fk Crvena zvezda mislim da je uspeh poslednjih par godina u ligi sampiona i sad prolece u evropi, pa pogledajte bodove od sledece god ce zvezda biti nosilac u zrebu sve do grupne faze. Iako neki ovde zele samo da ocrne, koliko smo siromasni i mali budzet nije nas nadigrao ni Milan ni Olimpijakos, srce je vazno i zelja....
Veliki strucnjace za kladionice kada je to Zvezda igrala totalni fudbal? Da li uopste znas sta je to?Bila je Zvezda siromasna mnogo puta u svojoj dugoj istoriji ali je igrala totalni fudbal i izbacivala vanserijske igrace i pravila zapazene rezultate a finansirala se iz svog dzepa. A sada ovaj klub ne da ne pravi nista trpa ga kako ko stigne moram opet da ponovim I CECENI I GRUZIJCI I BUGARI I KAZAHSTANCI I KIPRANI TRPAJU I NE VADE a ako neko misli da lazem pusticu video zapise tih orgijanja .Sto se tice rukovodstva ranije su klub vodili ljudi iz struke vrhunski profesionalci i strucnjaci i ljudi sa znanjem i reputacijom A SADA KLUB VODI NAJGORI KRIMINALNI SLJAM SA POTERNICE KOJI NITI IMA ZNANJA NI ZELJE NI LJUBAVI PREMA KLUBU VEC IM JE CILJ SATIRANJE I BUNARENJE KLUBA ZBOG LICNOG BOGACENJA, a ako neko misli da izmisljam dokumentovacu to vrlo lako .Sto se tice uspeha NE ZNAM KAKO DA CENIM NESTO STO NE POSTOJI .Prosle godine su se izivljavali u ligi sampiona nad nasim predstavnikom a ove godine nas srozala amaterska Omonija sa Kipra JEL TO TREBA DA CENIM Druze PEXKAP veruj mi da u svojoj istoriji od 1945 godine do 2008 do Dzajinog hapsenja nikada se nije dogodilo da indijanci i neki domoroci izbace Zvezdu jer da se to dogodilo zastava bi se spustila na pola koplja i bio bi proglasen dan zalosti i nacionalne katastrofe. Kod nas se totalno poremetio kriterijum i sistem vrednosti cela nacija non stop se zahvaljuje a ne zna na cemu se zahvaljuje a sto se tice Milana Zvezda je ispala od Milana eliminisana a sto se tice Olimpijakosa Zvezda je bila zadnja u toj grupi o kom uspehu pricamo .Drage kolege jedna izovorena laz 3 puta postaje istina a sa obzirom da se u nasim medijima danonocno serviraju nebuloze i neke bajke i fantazije nije ni cudo sto se jednom delu populacije sve pomutilo i sto ljudi vise nemaju predstavu ni gde je istina ni sta je uspeh a ni realno sagledavanje stanja gde smo i koliko smo duboko potonuli
Naravno da ne moze kada kupis igraca za 30 ili 50 hiljada eura a prikazes da si ga platio milion i po eura a resto stavis u privatan dzep pa onda prodas nekog igraca koga si dobio iz domace lige za dzabe a onda se menadzer ugradi da ovom igracu ostane za burek i jogurt a resto ide u privatne dzepove a da bi klub plivao da ne ode u stecaj drzava dotira iz dzepova gradjana. Nemoj da uporedjujemo one uredjene klubove i nacin kako su funkcionisali i koliko su ulagali i koji je bio odabir trenera ,igraca, rukovodstva sa ovim danas .Odkako su 90 tih godina krenuli kriiminalci i da postrojavaju i samaraju krenuli su stadioni da se prazne i niti ko prati ovu jadnu domacu ligu niti koga zanima. A sto se tice poimanja reci STA JE USPEH tu se misljenja razilaze I BUDI UBEDJEN U ZIVOT DA SVI OVI VELIKI SIMPATIZERI ZVEZDE DELE MOJE MISLJENJE ALI IM JE MALO SUJETA DA TO PRIZNAJU ALI DOSLOVNO SVI DO JEDNOG ZNAJU DA JE OVO ISTINA jedino mozda ovaj decko mladji REDSTAR on najverovatnije ne deli jer ne zna za bolje mlad je i dozivljavao je samo havarije i ovo mu sada dodje kao veliko osvezenje a svi ovi prekaljeni vukovi koji pamte grandiozne nastupe i setnje i paradiranja po Evropskim terenima OVO JE ZA NJIH KINESKO MUCENJE KAP PO KAP DIREKTNO U CENTRALU U EPICENTAR ALI VRH KILIMANDZARA SU OVE NJUSKE SA POTERNICE KOJE JE DIREKTNO POSTAVIO I POMILOVAO VRHOVNI RESPIRATORMornar, bila je to mnogo bogatija drzava u ono vreme, nisu prodavani mladi igraci, nije bilo tih menadzera mafijasa i tako dalje. Ali sada za ovako siromasnu zemlju Zvazda poslednje tri godine postoji na evropskoj sceni fudbala. Pa nije sramota pored tolikih budzeta klubova iz lige sampiona biti poslednji, ne moze danas nista bez love ali imaju ti momci srce kada se igra evropa ( iskreno imamo i srece par poslednjih sezona).
To sto ja znam nema u bibliotekama nepresusni izvor najdragocenijih informacija ali da bi preneo na tebe delic te sportske riznice moras da mi odgovoris na pitanje DA LI TI OVO NAZIVAS USPEHOM KOJOM BI OCENOM OCENIO PROSLOGODISNJU LIGU SAMPIONA I POSLEDNJE MESTO U GRUPI A KOJOM OCENOM OVOGODISNJE KVALIFIKACIJE I KRAH PROTIV SLABASNE OMONIJE A NA KRAJU DA MI ODGOVORIS KAKVO JE TVOJE MISLJENJE O OVOM SLAG DRUSTVU KOJE VAS VODI NA CELU SA TERZOM ZATIM DA POMENEMO I KOKEZU I NA KRAJU BRACU ACU I ANDREJA . PS DALEKO JE TO OD TOTALNOG FUDBALAVeliki strucnjace za kladionice kada je to Zvezda igrala totalni fudbal? Da li uopste znas sta je to?
Nije da mislim da izmisljas ali ako ti nije tesko predoci nam tu dokumentaciju ........................A SADA KLUB VODI NAJGORI KRIMINALNI SLJAM SA POTERNICE KOJI NITI IMA ZNANJA NI ZELJE NI LJUBAVI PREMA KLUBU VEC IM JE CILJ SATIRANJE I BUNARENJE KLUBA ZBOG LICNOG BOGACENJA, a ako neko misli da izmisljam dokumentovacu to vrlo lako ....................