.......................................................................... Surova je realnost nekada smo bili EVROPSKI BRAZILCI ....................................
U prethodnom komentaru rekoh tacka , sve u nadi da vise ne uskacem u temu . . .
Ali , moram , imam 55 god. i nesto se ne secam kada se desavalo ovo gore boldovano ?!? Ako mozete da nam pojasnite i date neku vremensku
odrednicu u kom smo tom periodu bili Evropski Brazilci i koje smo rezultate ( Evropska i Svetska prvenstva ) tada postizali .
Nemojte da se pozivate na neke individualne kvalitete pojedinih igraca ili klubova , mene interesuju
samo reprezentativni uspesi .
Doduse , jeste se jedno vreme pricalo o Jugoslovenskoj skoli fudbala ( Miljanic i kompanija ) ali
to samo kod nas u Srbiji i nigde vise u svetu , cak su i nase komsije tvrdile kako je to u stvar zastareli
nacin shvatanja i poimanja fudbalske igre sto su kasnije i dokazali 3 i 2 mestom na Svetskom pvenstvu .
Ako smo mi bili fudbalski Brazilci , pa sta su onda Hrvati ? ( fudbalski Argentinci , marsovci , carobnjaci......... )
Oni imaju konkretne ( taze ) rezultate na koje mogu da se pozovu a na koje vi to racunate ?
Nemojte samo vise da pominjete Bjelogrlicev Bog-te-video-Moj-te video
p.s sve me ovo nesto podseca na onu cuvenu krilaticu kako smo nekada bili 3 vojna sila u svetu........
valjda u Tilovo vreme ...................