Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kakve to veze ima? Ja sam se razboleo zbog jednog nekada velikog kluba, pratim ih od 3 razreda osnovne škole a sada kad igraju mislim da će izgubiti svaku utakmicu kakvi klošari igraju za njih...Nije mi jasno kako su sad pobedili 0:4 , skroz su jadni. Koji navijač Zvezde je pre utakmice znao da je AC Milan trenutno na nivou FK Kabela?E jaki ste vi navijaci kad niste verovali u povoljan rezultat svog kluba.
Ima nade da ne dobiju 4-5 komada!Било је храбро и поштено. Има наде за реванш у Милану.
Milan se ovde zezao i izveo drugi tim.Samo je golman i Romanjoli iz prvog sastava, nekada nije ni on u prvih 11.Kakve to veze ima? Ja sam se razboleo zbog jednog nekada velikog kluba, pratim ih od 3 razreda osnovne škole a sada kad igraju mislim da će izgubiti svaku utakmicu kakvi klošari igraju za njih...Nije mi jasno kako su sad pobedili 0:4 , skroz su jadni. Koji navijač Zvezde je pre utakmice znao da je AC Milan trenutno na nivou FK Kabela?
Ja sam samo realan, bilo je ocekivano da ce izgubiti, vidite kako su drugi ozbiljni timovi igrali veceras u gostima, 0:4, 1:4, 0:2...E jaki ste vi navijaci kad niste verovali u povoljan rezultat svog kluba.
Pa ne znam bas da li su se zezali, nisi gledao statistiku izgleda a i dobro su se oznojili koliko sam video.. Sto se prvog tima tice, prvi tim u modernom fudbalu je relativna stvar, ozbiljni klubovi imaju po 20 igraca u prvom timu, igra onaj ko nije povredjen i ko ce odgovoriti zadatku. Mislis da bi bolje igrao Milan da su izasli sa timom koji ce igrati u nedelju protiv Intera ? Naprotiv, tek onda bi se stedeli za taj derbi jer im je LE u drugom planu. Ovako je izasao tim koji nema za sta da se stedi (sto se tice sredine i napada, jer odbrana je skoro kompletna bila veceras, samo ovaj desni bek nije iz prve postave tu si nesto pomesao) i dao svoj maksimum, cak su zamene Leao i Chahanoglu protimci ako vec Rebic i Kastiljeho po tebi nisu..Milan se ovde zezao i izveo drugi tim.Samo je golman i Romanjoli iz prvog sastava, nekada nije ni on u prvih 11.
Eto covek iskreno napisao jos pre prve utakmice, a nije navijac Zvezde.Opet da napomenem lopta je okrugla, ako dobro uđu u utakmiicu(u šta nesumljam) povoljan rezultat neće izostati.