SPORT-Opšta tema

Našima je očigledno smetala domaća publika, imali su strah i tremu, sve u svemu jako loše , pogotovo kad se nadamo nečemu!

http://www.mozzartsport.com/vesti/evropska-titula-i-ono-ludilo-u-kranju-sa-hrvatima-video/170257
14975063929325.jpg

Jesmo pobedili ali smo mnogo promasivali,takvi promasaji mogu skupo da nas kostaju u narednim evropskim utakmicama!

Niko ni da bekne? Dobro se igralo ma rasturalo i meni srce zaigralo ma nasi su to, za nase navijamo svim srcem mada su neki igraci nezadovoljni. Ja to neopravdavam jer gledaju te siroke narodne mase al majstori su majstori. Na kraju nasi pobedili, a sta drugo i ocekivati od vaterpolista?:osmeh:

Ma nista ne znaju. Ovaj Miletic covek ni jedan centarsut da uputi,nista. Doveli igraca od 1.6 miliona,on ne moze ni 15 min da odigra.

Nema sta da bude gusto mi imamo prakticno 3-0, nismo primili gol a njih jedino 3-0 vodi dalje. Bez obzira na promnjivu igru Zvezde licno mislim da imamo bolje igrace i to sve do jednog a to se jasno vidi.Fizicki smo jaci u napadu opasniji u sredini Donald,Kanga i Jovicic caruju.Odbrana dosta dobra nema tu nikakve prednosti domaceg terena ovi Cesi su iskusni nije njih strah od publike nego vise nisu mogli. Kada im se uvuce strah u kostima videcemo sta ce biti.Znaju oni dobro da ako Zvezda uvali jedan komad oni moraju 4 ako Zvezda da 2 oni 5 a to je samo u teoriji moguce.ako nas izbace onda im svaka cast a Zvezdi hvala na odlicnoj utakmici pa sta god bude u Pragu.Nije Zvezda slaba to su samo price za malu decu.

Nazad
Vrh