SPORT-Opšta tema

Добро је и овако
мада би са 3-0 била решена утакмица .
Ауу ватерполисти изгубише од оне багре.

Steta za vaterpoliste.Nemamo golmane i to je cinjenica. Sto se tice Zvezde odavno nismo odigrali tako zrelo i kontrolisali utakmicu. Sparta nije pokazala koliko moze i treba biti oprezan jer imali smo mi i u proslosti dobre rezultate u prvim utakmicama pa nismo prosli. Protivnik nam je po meri za sticanje samopouzdanja, da podsetim da ni mi ni oni nismo uigrani zbog malog broja utakmica u prvenstvu i mnogo novih igraca na obe strane. Imali smo sanse Donalda i Radonjica, ali sta je tu je. Pesma i osmeh se vratili na Marakanu.

Lepa vest za nas Zvezdase. Dejan Savic je zvanicno postao trener Zvezdinih vaterpolista. Retko da se koji vrhunski trener vrati u Srpski sport. Svaka cast Deki.

Danas ,danas
stari%20grb.gif

Nek nam Bog da sreceeee, da se vrate dani, slavni dani nase proslostiiiii, da i deca nasa na Marakani raduju se sverkoj tituliiiii.

- - - - - - - - - -

Sjajno vece, dobra igra. Malo smo u finisu popustili. Sa nestrpljenjem cekam izvlacenje za sledece kolo.

Braca Rusi. Bar ce utakmica biti mirna sto se navijaca tice. Ruske ekipe nam u principu ne odgovaraju, ali bolje oni nego Milan kojeg bi verovatno i sudije pricuvale. Sanse da prodjemo 50 50.

Uefa promenila termin. Zvezda ipak prvu utakmicu igra u Rusiji. Razlog. Ne mogu u istom danu u jednom gradu da igraju dva kluba iz tog grada. Eto malo i nama Uefa mafiozi da idu na ruku.

jjova ... Pošteno.

coci ... Ne znam ni sam kako je bolje, kroz istoriju se svašta dešavalo. Nekako mi se čini da se previše nade polaže u publiku kada se druga utakmica igra kod kuće. Jeste da atmosfera može dati dodatnu energiju, ali ako je rezultat iz prethodne negativan takođe može biti i dodatno opterećenje.

Nazad
Vrh