SPORT-Opšta tema

Da je sviran penal u samom početku i Vuličević dobio na startu žuti, druga bi to utakmica bila..ovako Partizanu kup zasluženo jer ekipe koje su po kvalitetu slične takvu prednost uvek iskoriste, razočaran sam igračima crne boje koji uopšte nisu potrebni Zvezdi.čist promašaj , i mislim da je ipak Zvezdi trebala da pripadne titula jer nigde u ozbiljnim ligama nema plej ofa, uostalom što ne bi smo produžili prvenstvo za još x kola , mislim , ovo se samo kod nas dogadja, očigledno da Terzić i rukovodstvo prave velike greške, Zvezda ako hoće titule treba da ima za klasu jači tim nego ostali kao na pr. prošle godine.ovako se stvari brzo izmene, Partizan ima dva trofeja više, ostalo će se brzo zaboraviti.......

Pa vi navikli na penale pa pomisliste da i danas može , e pa ne može vise.od četiri derbija izgubili ste sva četiri ( ne računam gol sa atletske staze sto ste dali) i opet kazete da su ekipe slične, e pa nisu nego je Partizan za dve klase bolji jer se borio i protiv vas i protiv države koja je stala uz vas da kupi jeftino mir ali Bog je veliki i postavi sve na svoje mesto.

Penal je sastavni deo igre, ako jeste , zašto ga ne bi bilo , e sad svako navija za svoj klub ali treba biti realan , bili smo prvi sa 6 bodova viška i dali smo najviše golova od svih ekipa, to što ove godine ne umemo sa Partizanom to je već druga priča ....ja vam čestitam na tome ,kao da je i drugim prvenstvima nema ekipe koje dožive poraze od ekipa koje su niže plasirane a osvoje titule........suviše ste nerealni i puno mrzite Zvezdu, jedno pitanje, , zašto se finale nije igralo u NS ili bilo kom gradu u Srbiji nego na JNA ?

Cekaj bre zmaju, 55 utakmica za redom nije sviran penal za Partizan na derbijima,i ti si dosao da kmecis ovde o penalu?
Da li Vi imate,i da li uopste znate sta znaci rec sramota?
Ostane li ovaj kriminalac sto vas vodi,definitivno vam ne gine katanac.

Cekaj bre zmaju, 55 utakmica za redom nije sviran penal za Partizan na derbijima,i ti si dosao da kmecis ovde o penalu?
Da li Vi imate,i da li uopste znate sta znaci rec sramota?
Ostane li ovaj kriminalac sto vas vodi,definitivno vam ne gine katanac.
Od kud ti taj podatak i kakve veze ima to što ja pišem , očigledno mržnja vas zaslepljuje , ako ste bolji ove godine , to ne znači da je i titula vaša , jer je sistem takmičenja takav kakav jeste a za lopinu si u pravu, samo što se ni vaši neće izvući tek tako i ja ne kmečim i ne kukam , Ja se više radujem čistoj pobedi koja ne znači ništa... nego peharu punom mulja
i sramotu mi ne spominji........molim te

Ocigledno boljeg od kriminalca Terzica i ne zasluzujete.
Podatak mozes proveriti bilo gde.
A i matematika Vam ocigledno nije jaca strana.
I da se nisu polovili bodovi Partizan bi bio prvak.
Uzmi digitron i izracunaj ako meni ne verujes.
Ali izgleda da su Vas i u to ubedili.

U NS se nije igralo jer su se obe ekipe složile da se igra u Bg, a izvlačenjem kuglice je odredjeno da se igra na stadionu Partizana i ne vidim kakve to veze ima kada smo vas pobedjivali sa obe strane Topcideskog brda.

Samo nek su crno beli uzeli obe titule. Bas volem. Nek se onaj slinavi jedi.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

U NS se nije igralo jer su se obe ekipe složile da se igra u Bg, a izvlačenjem kuglice je odredjeno da se igra na stadionu Partizana i ne vidim kakve to veze ima kada smo vas pobedjivali sa obe strane Topcideskog brda.
A na čiji predlog i zašto se menja nešto što je već odredjeno , zašto se finale liga šampiona ne pomeri na drugu lokaciju ili liga evrope, već se igraju tamo gde se odlučiilo još pre godinu dana , i ja ne sporim da ste nas dobili, već da je titula Zvezdi trebala da pripadne...ništa drugo

- - - - - - - - - -

Ocigledno boljeg od kriminalca Terzica i ne zasluzujete.
Podatak mozes proveriti bilo gde.
A i matematika Vam ocigledno nije jaca strana.
I da se nisu polovili bodovi Partizan bi bio prvak.
Uzmi digitron i izracunaj ako meni ne verujes.
Ali izgleda da su Vas i u to ubedili.
Ako navedem imana strelaca i datume derbija na kom su se dosudjivali penali za Partizan .da li ćeš se izviniti ovde javno pred svima?

- - - - - - - - - -

A na čiji predlog i zašto se menja nešto što je već odredjeno , zašto se finale liga šampiona ne pomeri na drugu lokaciju ili liga evrope, već se igraju tamo gde se odlučiilo još pre godinu dana , i ja ne sporim da ste nas dobili, već da je titula Zvezdi trebala da pripadne...ništa drugo

- - - - - - - - - -

Ako navedem imana strelaca i datume derbija na kom su se dosudjivali penali za Partizan .da li ćeš se izviniti ovde javno pred svima?
A koja je tvoja matematika Bog mazo?

- - - - - - - - - -

Samo nek su crno beli uzeli obe titule. Bas volem. Nek se onaj slinavi jedi.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Da je slinavi hteo......odavno bi sve bilo završeno., sad se ne bi busali tako ,ali eto ne stiže čovek valjda jer je i njemu cilj da Zvezda propadne i bude privatizovana već naručenoj mušteriji

stari%20grb.gif
stari%20grb.gif
stari%20grb.gif
stari%20grb.gif
stari%20grb.gif
stari%20grb.gif
stari%20grb.gif
stari%20grb.gif
stari%20grb.gif
stari%20grb.gif

Zvezda do groba

Poslednja izmena od urednika:
Koja si ti ličnost da se ja palim na tvoje laži ,ako si pravi navijač Partizana trebalo bi da znaš a ne da te ja učim istorijatu derbija , uostalom možda si mlad pa te uče pogrešno ili ne znaš

Nazad
Vrh