Mi nemamo KULT reprezentacije kao Hrvati i to je nas najveci problem.Mihajlovic pokusava da iznenadi i na kraju iznenadi sam sebe i direktno utice na konacan ishod!Najbolje igrace cuva na klupi,a igraju mu neki levi koji ne znaju pas u noge da daju vec 2-3 metra dalje pa se ovaj ubi da je stigne i izgubi naravno!Brkic golman se ukenjao kao grlica,nije smeo zivu loptu da uhvati u 1 poluvremenu a ne jos da istrci van 3 metra od gola a mogao je i kod 1 i narocito kod drugog gola da intervenise i rascisti situaciju!Kolarov ne igra u Citiju i to su zablude da je dobar igrac,nije Mancini lud sto ga drzi na klupi i sto igra samo KUP utakmice,decko je 0 i ono sto je odigrao u Laciju je njegov vrhunac karijere i kraj.Ivanovic kao kapiten jedini nesto igra ali dzaba,kad mu Mihajlovic ne da da bude ofanzivan i stalno ga opominje i vraca u odbranu a ovaj u Celziju dao golova vise nego Tores!Mali Tadic koji jedini ima smisla da doturi loptu,pronadje igraca a i da gol,sedi na klupi do 65-minuta ejjj...Pusta u startnih 11 Scepovica koji decko ne zna ni sam cime je zasluzio da bude tu gde jeste,a plus je i povredjen igrao i naravno 8 minut,povreda,mrs napolje!Katastrofa sve u svemu...Bosko Jankovic i Nikola Zigic iako sam Partizanovac zasluzili su da igraju kvalifikacije i sa njima bi sigurno bilo bolje,mnogo bolje ali...Naravno i Adem Ljajic i Nemanja MaTIC momci koji su videli kakva je budaletina ovaj Mihajlovic i digli ruke na vreme...