Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pričam ti priču.Nismo deca ako smo ljudi.Nisi ni na utakmici videoTaj fejs mi nemamo tako da sve što stavljate sa fejsa možete gledati sami.![]()
Imas na zvanicnoj stranici KK Partizan.Taj fejs mi nemamo tako da sve što stavljate sa fejsa možete gledati sami.![]()
Jadni vi,kakav pritisak trpite.Pa to je za neverovati.Sve su to razlozi što KK Partizan sa top igračima gubi utakmice.Žoc je sad izgubio i Tajrika a čovek bio u pravu.Kako možeš da pričaš o pritisku kad vašem idolu sad smetaju telefoni i nenormalnog ponašanja igrača pa je to je razlog poraza.OGROMAN JE PRITISAK NA KK PARTIZAN KOJI TRAJE VEC GODINAMA
Mnogo cudnih stvari se desava u klubu godinama i to ne slucajnih jer sistematski se vrsi pritisak sa svih strana ii imali smo i provokaciju Reala kada smo platili ceh od FIBE pa napad na Nanelija pa slucaj Mirotic pa neobjasnjivo skretanje nekih igraca koji su bili vec vidjeni u Partizanu da su zavrsili u Zvezdi zatim slanje cacija na teren na poslednja dva meca i verovatno i mnogo umutrasnjih stvari u klubu sa kojima javnost nije upoznata a ima i do loseg odabira igraca .Misko Raznjatovic sve sto je doveo u Megu zadnjih 15 godina su igraci extra klase mega igraci nije promasio ni sa jednim a imao je gomilu belaca medjutim ovde je uletalo mnogo igraca izgubljenih u prostoru deskocentrisanih ili nezainteresovanim .Neke probleme ili pritiske sa kojima se klub suocava verovatno necemo saznati u neko dogledno vreme situacija nije ni malo ruzicasta a pritisaka ocigledno ima jer kada je vrhovni psihopata poslao cacije u Loznicu na one tik tokere komedijase da im zapali auto ili ofarba kuce u crveno sta ocekivati od dusevnog bolesnika i njegovog delovanja koje godinama traje na SD Partizan .
KAKO GOD BILO I KOLIKO GOD DA JE I GRESAKA NASE UPRAVE POTPUNA PODRSKA ZOCU DO KRAJA VALJDA CE NESTO DA SE UKLOPI I DA KRENEMO UZLAZNOM PUTANJOM JER SIMPATIZERI KLUBA NE ZASLUZUJU NI JEDNIM GESTOM OVAKAV TRETMAN ZNACI ZELJKO DO KRAJA
Daleko od toga da smo mi bezgresni gresaka ima mnogo to stoji ali da budemo realni sve ove stvari koje se dogadjaju unutar kluba i Partizana i Mege i Zvezde nesto ne vidim da neka pravovremena informacija isplivava u javnost u fudbalu ispliva na povrsinu svasta ali u kosarci tesko tako da polemisem bilo kakav odnos izmedju Miska i Partizana ne mogu jer nisam u toj informaciji a mislim da nisi ni ti .Ono sto sam ja izkomentarisao je igraci koji su kao anonimusi bili u megi da je to toliko strucno odradjeno i brzina i njuh pa cak i igraci iz Bosne i Hrvatske besprekorno i fascinantno masinerija za izbacivanje vanserijskih belih igraca .Sto se tice Partizanovog skautinga zadnje tri godine je rasulo a kako ce biti u narednom periodu videcemo .Sto se tice Zvezdinog skautinga moze da komentarise ko kako zeli ali Zvezda zadnjih 10 godina ne moze da se pohvali necim ozbiljnijim ili konkretnijim .Ove sezone Zvezda igra briljantno i najlepsu kosarku u Evropi ali koji je plan i dali ce se ostvariti to cemo vrlo brzo saznati jer Zvezda je zadnjih xxx godina imala dobar i zanimljiv skauting i na kraju tropa mentalni padovi i gubitak protiv najslabijih timova eurolige a dobijali najace .Zato i vidim da su mnogi krajnje rezervisani po pitanju ocekivanja od Zvezde ove sezone valjda pouceni ranijim iskustvima iskusno cute i ne zele da izmalerisu dobar pocetak iako ne vidim zasto su oprezni u izjavama i ocekivanjima za ovu sezonuBoze ,Boze ti si stvarno opsednut uzmi neki sedativ i napisi i neku vasu gresku .Sto ne napises da ste otkacili Miska uplasili se da se ne obogati na vama ne bolje novac u klupske pardon privatne dzepove.I od onda krenuo sunovrat.Uvek sam mislio da je Mega vas drugi klub bar po strucnom stabu a igraci su dolazili i odlazili zar nije tako?

realno ako se gleda ko je sve drugi i ide u baraz samo ih neki medjusobni dueli(pitanje da li moze do toga da dodje) mogu odvesti na SPSkoro sve naše komšije ( osim Hrvatske ) odoše u baraž za sv.prvenstvo u fudbalu .
Ako žreb odluči da Albanija i Kosovo međusobno reše to pitanje biće velika dilema na ovim prostorima za koga ili protiv koga navijati ?
Zasto bi gledali utakmicu Albanija -KosovoZasto bi za ikog navijali?? Zasto bi uopste gledali tu utakmicu??
Ako je tako moj dobri LULE 28 ti stavi sve pare na te favorite i stavi prst u uvo i uzivaj . ALI OSTAVI PARE ZA JEDNO MALO PRASENCE CISTO KAD NAIDJE SLAVA DA GOSTI IMAJU STA DA JEDU A NAILAZE I BOZICNI PRAZNICI NE VALJA BAS DA SE IZUJES DO KRAJA a o kojim favoritima govoris mi nismo mogli da pobedimo ni Bugarsku ni Madjarsku ni Albaniju ni Sloveniju u 7 meceva ni jednom a bili smo favoriti a Makedonci oducili Italijane od fudbala obrisali pod sa njima Turci izgubili kuci od Spanije dali 0 7 a Skoti su poluamaterska ekipa fajtera kondiciono potkovanih do maksimuma ali bez nekog posebnog talenta tu u barazu svako svakoga moze da saplete ako sudije ne favorizuju nekoga jel ogroman je ulog u igri . Bice ove ekipe sto si nabrojao favoriti u to nema sumnje ali autsajdera definitivno nema jer ove 4 ekipe iz drugog sesira imaju sad sansu zivota i mozda tek sledeci put za 20 ili 25 godina to ima da grizu svi kao dopingovani a samo mi nismo grizli u onoj atmosferi u Leskovcu kao da je bila sahrana ili parastos kakva uvertira i organizacija naseg drzavnog vrha nista gore i bizarnije nisam ni video ni doziveo a vrh bizarnosti je konferencija za stampu posle meca i selektora koji u bunilu prica nesto nepovezano nije mi dobro kad se setimrealno ako se gleda ko je sve drugi i ide u baraz samo ih neki medjusobni dueli(pitanje da li moze do toga da dodje) mogu odvesti na SP
Italija,Turska,Irska,Skotska,Slovacka,Ukrajina su jace od Bosne,Kosova,Albanije,Severne Makedonije
mi nismo otisli u grupi gde je tim koji je ispred nas postigao 7 golova u 8 meceva i to u grupi gde je sa nama bila Andora
Ono u Leskovcu od Albanije nije smelo da se izgubi. Ostalo je manje vise ok nije presudno.realno ako se gleda ko je sve drugi i ide u baraz samo ih neki medjusobni dueli(pitanje da li moze do toga da dodje) mogu odvesti na SP
Italija,Turska,Irska,Skotska,Slovacka,Ukrajina su jace od Bosne,Kosova,Albanije,Severne Makedonije
mi nismo otisli u grupi gde je tim koji je ispred nas postigao 7 golova u 8 meceva i to u grupi gde je sa nama bila Andora
generacija reprezentativaca napravljena za vreme Toleta lopova , kako su ga komsije krstili , je na zalasku karijere i trebalo bi im se zahvaliti na rezultatima koje su napravili .Odose svi na svetsko prvenstvo od komsija neki direktno vecina u baraz a mi u cacilend sa onim dusevnim bolesnikom i njegovim batinasima i klimacima glavom i podguznim muvama . Bosanci Madjari ,Kosovo ,Makedonija ,Grcka Albanija ,Hrvate necu da spominjem oni su prvi sesir i mislim da je sada malo teza situacija za Rumuniju i Sloveniju
dali moze gore od ovoga ne moze sigurno zvalavi idiot izabrao Leskovac i preuzeo karte da on da karte clanovima partije i jos na sve to u najvaznijoj utakmici sezone gurao preko caci selektora mlade i neiskusne pulene od menadzera i krimosa i lepo nas ukanalio i satro bizarno i jadno da ne moze gore![]()