SPORT-Opšta tema

jel Zoran Bata Mirkovic zvezdas?

posto se ovde spomine od jednog kolege "nasi treneri" aludirajuci na zvezdu???
Znam mnogo trenera totalnih anonimusa koji su otisli da treniraju po Kini po ,Tajlandu po Saudijskoj Arabiji mnogi cak i po Africkim drzavama i nista im ne fali zive ljudi srecno i nasmejano bezbrizni totalno ali sta to coveka natera da mu drugi pravi tim i da ga drugi voda po mitinzima i da ga pljuje svoj narod i da baci pod noge sve sto je u zivotu uradio nikada mi nece biti jasno love ima i po drugim klubovima i zemljama a da te niko ne voda ko vasarsku mecku (n)

Ima ovde likova koji pisu samo da bi pisali, kritikuju vise nego Rade Bogdanovic. Te ja bi domace igrace, drugi bi samo mlade, treci nesto trece. Ajde da vidimo strucnjaci kojih 11 bi bilo po vasem ukusu.

4-2-3-1
golman petrovic(mada bilo koji od ova 3-rajkovic ili vanja milinkovic)
desno nedeljkovic ili erakovic---levo pavlovic(nazalost nemamo levog beka,pavlovic to moze)
Milenkovic i Milosavljevic u sredini odbrane
zadnji vezni Lukic i Grujic
desno Zivkovic levo Kostic u sredini SMS
napad Vlahovic

izmene
Mitar,Jovic,Joveljic napad
Levo Tadic desno Darko Lazovic
sredina Kostic
zadnjih veznih imas ovih koliko hoces da odigraju bar 25minuta u fulu
odbrana Veljkovic,Erakovic,Zan Karlo itd itd

Ni meni niko nije odgovorio na pitanje ciji su igraci Mitrovic, Vlahovic, Milenkovic, Pavlovic, Gudelj, Lukic, ciroki Jovanovic?? Odnedavno i Ugresic i Dragojevic.
Jel ti to igrace Milana ,Juventusa i Mitrogola iz premujer lige uporedjujes sa Zvezdinim igracima iz domace lige sa pionirom Kostovim sto puni 16 godina za neki dan DAJ UOZBILJI SE I ODGOVORI SAM SEBI VALJDA SI TOLIKO PAMETAN DA TI NE CRTAM (y)

Нема много филозофије у фудбалу.

Само треба поштено одабрати оне који су у најбољој форми а одговарају игри и фудбалском размишљању селектора.

Селектора бира фудбалски савез на основу свеобухватне стратегије која обухвата каква се фудбалска игра очекује од морфолошких способности и психолошког профила нашег менталитета.
Јер не можемо да играмо физички као Африканци нити вешто као Бразилци. Али ту у неком опсегу треба тражити наше могућности.

Направити такве фудбалске школе као у савременом фудбалу мало прилагођене нашем менталитету и могућностима али кроз праведну селекцију.
И такви фудбалери би врло лако одлазили у квалитетне фудбалске лиге. И имали би фудбалере за репрезентацију.

У исто време направити школу за тренере коју би водили прави стручњаци а ментори били велика фудбалска имена.
Тренере слати и плаћати им усавршавање у великим клубовима.

Али да би се све то урадило треба почистити фудбалски кокошињац и изнети седала и запалити их, уништити пипу у неколико наврата и уселити ново јато... до тада може за нас играти и Роналдо и Меси... неће бити резултата... као што ни у ПСЖ-у није било резултата док се није кокошињац довео у ред....

А имена су небитна... кога брига ко игра у албанском тиму... нико их неће памтити... али памтиће победу у Лесковцу.
Ко су играчи рвацке репрезентације... Модрић и још њих десет... или знамо њих двоје троје највише четири... али рвати од 18 завршних такмичења се пласирали на 16.
А ми на колико? 4 или 5?

Kolega je pisao o košarci a ne o fudbalu.
Kad rece o kosarci mogu da ti kazem da Zvezda ima toliko kvalitetnih igraca i da nije bilo povredjenih igraca imali bi fascinantan skor .Samo mi nije jasno kako su se uigrali ovako brzo posto je mnogo novih igraca maltene ceo tim juce su znali da stegnu odbranu do savrsenstva .Nazalost tu odbranu je nastelovao sada vec bivsi trener a veliki strateg Sveropulos steta sto ste ga oterali ali ako nista drugo primace pare do kraja ugovora jos dve godine a da se ne znoji .Ostavio je veoma talentovan tim za sobom ALI MOJE BOGATO ISKUSTVO MI GOVORI DA SU OVI IGRACI PLACANI MNOGO MNOGO VISE NEGO STO JE PRIKAZANO U MEDIJIMA OVO SU SVE IZGRADJENI IGRACI KOJI SU VRLO DOBRO POZNATI AGENTIMA I MENADZERIMA SIROM EVROPE E SAD AKO SA OVAKVIM IGRACIMA I ROSTEROM ZVEZDA NISTA NE URADI ONDA JEDINO DA PROBA DA PAZARI NBA ZVEZDE OVDE O IMA MATERIJALA ZA NESTO VISE

Jel ti to igrace Milana ,Juventusa i Mitrogola iz premujer lige uporedjujes sa Zvezdinim igracima iz domace lige sa pionirom Kostovim sto puni 16 godina za neki dan DAJ UOZBILJI SE I ODGOVORI SAM SEBI VALJDA SI TOLIKO PAMETAN DA TI NE CRTAM (y)
Samo sam pitao posto se ovde tvrdi kako se guraju igraci Zvezde. Ali sa tobom nema normalne konverzacije jel ti si svojom inteligencijom, znanjem i vaspitanjem prevazisao ovu temu i ovaj forum. Koji se to igraci Zvezde guraju?? Ako se gura Kostov onda se guraju i Ugresic i Dragojevic, a i zasto svoj trojici ne dati sansu kad su sva trojica prosla mladje kategorije, kad njihovi klubovi smatraju da su mozda buduci nosioci igre dal ovde ili u nekom stranom klubu.

Има ту много позадине иза свега тога... Морамо бити опрезни и сачекати развој ситуације...
У последње време је почео тај наратив против породице Савић, поготово кад су почели да се изјашњавају да подржавају студенте.

Одједном је почело да се спомиње Мирка па Вујадин па тај снимак који нисам видео али данас се може направити свашта.... И против свакога.

Коме одговара да се на лош глас изнесе породица са четворо деце?
И Дуле Савић који промовише традиционалне вредности?

Немојмо да се залећемо да бацимо камен на брата својега...

У време када је било припреме за гласање на Косову и Метохији и још једна победа СрБског народа.
У време када треба заборавити срамну утакмици у Лесковцу где су дељене карте снсовцима а на крају су и они викали против селектора.

Знам само да је јуче било мање аутобуса и Смедереву јер су возили гласаче да гласају за викенд.

И наравно Звезда уместо да да подршку свом бившем играчу и члану стручног штаба она га се веома лако одриче јер је наравно уз прецедника можда и она сама саучесник у заједничком злочиначком подухвату?

''Bivši fudbaler je ponavljao da ga je A.K. ucenjivao na stravične načine, a da mu je on pod pritiskom davao novac i poklone. Međutim, A.K. je tražio sve više.

Inače, transrodna osoba A. K. (21), uhapšena zbog osnovane sumnje da je ucenjivala bivšeg fudbalera Vujadina Savića privatnim snimcima i fotografijama, posle hapšenja je smeštena u pritvor u regularnu sobu muškog odeljenja Centralnog zatvora.

Iako se radi o osobi koja se oblači kao žensko i koja ima ugrađene silikonske grudi, smeštena je u muško odeljenje s obzirom na to da nije prošla proces tranzicije i da joj je u zvaničnim dokumentima kao pol upisano M (muško).''

e-vujadin-savic-rekao-na-saslusanju-protiv-a-k-osumnjicene-da-ga-je/7pby7v1

Мени сад ово није јасно :unsure: ... :ROFLMAO: приватним снимцима.... ако је ово тачно... е Буљадине, Буљадине...

JA bih sve raspustio sem golmana.Imamo mi dosta kvalitetnih igrača u našoj ligi i koji bi grizli za reprezentaciju.

Ćacilend ima Ćaci fudbalski savez, samim tim i Ćaci selektora, pa i reprezentaciju. Taman je sve kako i treba da bude.
I igra i rezultati u poslednje 3 utakmice su realnost.
Ne bi ja tu ništa diro, što onomad reče Čola

Nazad
Vrh