SPORT-Opšta tema

Da li se vas voljeni klub oglasio i ogradio kada je otkriveno da je potpredsednik Partizana profesor Vuletic pedofil?? Da li vam se klub ogradio kada je na vasem stadionu vasa najmasovnija navijacka grupa ubijala ljude na najmonstruozniji nacin??Savic je ucinio stetu sebi, porodici, roditeljima, klubu naj manje, ali nije iskoristavao tudju decu kao Vuletic ili mleo ljude u raznim masinama za meso i hranio njime ribu po Dunavu i Savi. Zato oladite malo.
Za mleveno meso pitaj zvalanju.On ih je tu postavio sa Nedicem.

Najace sto ga brani informer i onaj feget koji radi obrve . Kao narode zasto mu to radite . Upropascavate mu brak i decu . E to je to plitko gledanje na stvari . On je trebao da misli o tome jer posle j... nema kajanja . I treba da ga razapinju zbog nekih drugih koji pomisljaju o takvaj avanturi .
Bas su poludeli cigani . Posle ljubavi sa zvalavim odlaze i na trandze 🤣
Među grobarima sve moralne vertikale. :haha:

Al kad nemam pojma. Verovatno nešto u stilu- E moj sine kita u **greška i duša u raj ne idu. Ovo je jedan lik iz mog sela pitao neku babu na slavi.
Jednostavno je . Samo ovo - cudni su putevi Gospodnji 😀
@Zoran0230 - sigurno da nisu ali su izgleda malo pametniji pa se ne snimaju .
Pocinje ponovo da se slusa jedna lepa pesma 🤣

Stvarno ste cudni arijevski nemci imaju kapitena reprezentacije iz te branse i to je javno priznao.Zameram mu naravno ali vi bas da toliko polemisete nema smisla onog profesora u usta niste uzeli napisacu mu ime da me kolega ne pripita DR Vuletic ali ne covek sa istim prezimenom isto profesor ali sociolog.Oprosti kolega bio sam stvarno zauzet vrsio sam soju.

Пишите шта хоћете... њему је Мирка сведок на суђењу..... увек уз мужа домаћина.

Kako ga niko nije video?? Pa svi grobari sa foruma znaju sta je i kako je bilo. Mozda su i sami ucestvovali pa znaju detalje.

Sramota jeste ali nije krivicno delo.Nek nosi svoje delo celog zivota ako smo mi zvezdasi to sto vi pisete a kako se u srpskom jeziku zove ono vase,znaci i mi moramo vas da zovemo drugacije

Da li se vas voljeni klub oglasio i ogradio kada je otkriveno da je potpredsednik Partizana profesor Vuletic pedofil?? Da li vam se klub ogradio kada je na vasem stadionu vasa najmasovnija navijacka grupa ubijala ljude na najmonstruozniji nacin??Savic je ucinio stetu sebi, porodici, roditeljima, klubu naj manje, ali nije iskoristavao tudju decu kao Vuletic ili mleo ljude u raznim masinama za meso i hranio njime ribu po Dunavu i Savi. Zato oladite malo.
Niko od grobara da se oglasi?? MORALISTI.

U vezi čega da se oglasimo?Ako misliš na Belivuka on i ekipa su u zatvoru.I neće skoro napolje.Ako ga ne pusti žvala.A žvala ga je i postavio tamo.Ako misliš na Vuletića opet je to ekipa koja je bila bliska žvali.I ne kontam šta si hteo reći?
Kod vas je čini mi se malo drugačija situacija.
Igrač koji je ponikao u klubu i dete legende kluba je napravilo to što je napravilo.
Videćemo kako ćete pokušati da se operete.

Вечерас све улази што се баци.
Има још пар минута до краја али мислим да је победа обезбеђена.

Лепо је бити Звездаш, само нека траје.

U vezi čega da se oglasimo?Ako misliš na Belivuka on i ekipa su u zatvoru.I neće skoro napolje.Ako ga ne pusti žvala.A žvala ga je i postavio tamo.Ako misliš na Vuletića opet je to ekipa koja je bila bliska žvali.I ne kontam šta si hteo reći?
Kod vas je čini mi se malo drugačija situacija.
Igrač koji je ponikao u klubu i dete legende kluba je napravilo to što je napravilo.
Videćemo kako ćete pokušati da se operete.
Ti stvarno gotovo da branis jednog pedofila sto je zlocin, zatim branis masovnog brutalnog ubicu i poistovecujes sa jednim cinom koji je sramotan, ali je sramotan za njega i njegovu porodicu nema nikakve veze sa klubom i navijacima.

Вечерас све улази што се баци.
Има још пар минута до краја али мислим да је победа обезбеђена.

Лепо је бити Звездаш, само нека траје.
Potrajalo je i zapamti uvek je lepo biti Zvezdas i kada se pobedjuje i kada se gubi.

Nazad
Vrh