pa izvlace pare iz kluba,sta ima tu da bude nejasnokkao bre veći pored tolikih milion ušlih poslednjih godina?
Sent from my BRP-NX1M using Tapatalk
u ovom timu nedostaju Tadic,Sergej,Grujic,Milenkovic,Joveljic,Ivan Ilic,Sasa Lukic,Darko Lazovic,Uros Racic,Gudelj,Gajic,Nedeljkovic itd itdAjde da ponvim posto sam nerazumljiv ERAKOVIC , MILOSAVLJEVIC ,sin od DEKIJA STANKOVICA ,KATAI ,KOSTOV ,ILIC i ti si podsetio VELJKOVIC a bio bi i RADONJIC nego je dao podrsku blokaderima pa je zvalavi pozvao selektora i naredio mu da sankcionise malog a zvao je i Miloja po istom zadatku medjutim posto se videla sterilnost protiv Pafosa onda je na zahtev navijaca moralo da usledi pomilovanje ali je nazalost bilo kasno tako da je Zvezda platila ceh neigranja u ligi sampiona .E sad posto je tim pokazao sterilnost i promaju i promasene transfere valja malo sve to pogurati i izreklamirati a to sigurno nece protiv Surdulice ili Lucana zato je medjunarodna scena keva pa je logican rasplet poznat
Znaci da se ne ponavljamo da zakljucimo Milosavljevic nije iz Bornmaunta a ni Stefan nije iz Ekscelziora a ni Ilic nije iz Berlina i tako dalje i tako sire sto je mnogo mnogo je mozda neko podrzava , mozda neko ima sluha i strpljenja a ja sam previse mator da bi zmureo na septicku jamu koja se izliva godinama i tako u svim sferama naseg drustva .
NISMO POBEDILI U DVA MECA NI BUGARE NI MADJARE NI ALBANCE IMALI SMO NAJGORU ODBRANU NA SVETU NA MUNDIJALU I NAJSTERILNIJI NAPAD NA EURO I SELEKTORA KOJI IDE PO MITINZIMA I KOJI NE ZELI DA ODGOVARA NA NOVINARSKA PITANJA JER SU GLUPA ,POKVARENA I IZOPACENA . A vi Bertlinci i Bornmaunt i Lenjingrad prvo dobijanje povratne karte eto su opet u Zvezdi pa novi ugovori pa vetar u ledja od menagera i tako u nedogled A SVE DA SE VLASI NE DOSETE
veljkovic je igrao kod piksija i na svetskom
erakovic takodje
Srdjan Babic
tim koji je dobio portugal pre 4 godine
Rajkovic golman
milenkovic,veljkovic,pavlovic odbrana
levo kostic,desno zivkovic
SMS,gudelj,lukic sredina
Tadic ispred njih
Vlahovic napadac
usli Mitrovic,Spajic,Radonjic i Jovic
u suvotu protiv albanije