SPORT-Opšta tema

kkao bre veći pored tolikih milion ušlih poslednjih godina?

Sent from my BRP-NX1M using Tapatalk
pa izvlace pare iz kluba,sta ima tu da bude nejasno

Ajde da ponvim posto sam nerazumljiv ERAKOVIC , MILOSAVLJEVIC ,sin od DEKIJA STANKOVICA ,KATAI ,KOSTOV ,ILIC i ti si podsetio VELJKOVIC a bio bi i RADONJIC nego je dao podrsku blokaderima pa je zvalavi pozvao selektora i naredio mu da sankcionise malog a zvao je i Miloja po istom zadatku medjutim posto se videla sterilnost protiv Pafosa onda je na zahtev navijaca moralo da usledi pomilovanje ali je nazalost bilo kasno tako da je Zvezda platila ceh neigranja u ligi sampiona .E sad posto je tim pokazao sterilnost i promaju i promasene transfere valja malo sve to pogurati i izreklamirati a to sigurno nece protiv Surdulice ili Lucana zato je medjunarodna scena keva pa je logican rasplet poznat
Znaci da se ne ponavljamo da zakljucimo Milosavljevic nije iz Bornmaunta a ni Stefan nije iz Ekscelziora a ni Ilic nije iz Berlina i tako dalje i tako sire sto je mnogo mnogo je mozda neko podrzava , mozda neko ima sluha i strpljenja a ja sam previse mator da bi zmureo na septicku jamu koja se izliva godinama i tako u svim sferama naseg drustva .
NISMO POBEDILI U DVA MECA NI BUGARE NI MADJARE NI ALBANCE IMALI SMO NAJGORU ODBRANU NA SVETU NA MUNDIJALU I NAJSTERILNIJI NAPAD NA EURO I SELEKTORA KOJI IDE PO MITINZIMA I KOJI NE ZELI DA ODGOVARA NA NOVINARSKA PITANJA JER SU GLUPA ,POKVARENA I IZOPACENA . A vi Bertlinci i Bornmaunt i Lenjingrad prvo dobijanje povratne karte eto su opet u Zvezdi pa novi ugovori pa vetar u ledja od menagera i tako u nedogled A SVE DA SE VLASI NE DOSETE
u ovom timu nedostaju Tadic,Sergej,Grujic,Milenkovic,Joveljic,Ivan Ilic,Sasa Lukic,Darko Lazovic,Uros Racic,Gudelj,Gajic,Nedeljkovic itd itd

veljkovic je igrao kod piksija i na svetskom
erakovic takodje
Srdjan Babic

tim koji je dobio portugal pre 4 godine

Rajkovic golman
milenkovic,veljkovic,pavlovic odbrana
levo kostic,desno zivkovic
SMS,gudelj,lukic sredina
Tadic ispred njih
Vlahovic napadac

usli Mitrovic,Spajic,Radonjic i Jovic

u suvotu protiv albanije

rajkovic na klupi
milenkovic povredjen(nije pozvan)
gudelj povredjen
lukic povredjen

Tadic rekao da nece da igra dok je piksi selektor
Radonjic takodje

ostali igrali iz onog tima igrali

odakle pitas pare,na to si mislio?

oko 15 miliona evra je zaradjeno sto se igra liga evrope(tu se ne ubrajaju jos ulaznice i tv prenosi),ako se ode dalje-to znaci i pobede koje donose lovu,zatim prolece,pa ako se udje u ligu konferencije opet se igra dalje evropa

Hendel,Bajo,Babicka i onaj gruzijac Tirkazijan su kostali oko 15mil svi zajendo+Arnautovic i Veljkovic zajendo dodaj jos oko 3miliona

otisli su Serif,Anan,Maksimovic,Milosavljevic,Jovanovic dobijeno oko 46miliona evra(u ovu cifru ubrajam i mnoge koji su otisli za milion i manje,Luka Ilic,Stojkovic itd itd)
Meni stari od 88 godina nece da kaze kolika mu je penzija krije a tebi Terza obelodanio sve transakcije u milionima eura ⁉️ nego LULE28 jel si voleo da citas bajke sa hepiendom u mladosti ::namigivanje::

`svi transveri prolaze razne provere zbog utaje poraza i ostalih zavrzlama,posebno od kad su seici usli u klubove
to sto je tvoj dragi Dzajic radio u zvezdi to se moglo nekad,zato je i bio optuzen a pomilovan od grobara Nikolica cacija,a zvalonja ga postavio u istu ovu Zvezdu do nedavno pa ga posle postavio da sedi u Fotelji fudbalskog Saveza Srbije

to sto ti neverujes zvanicnim podacima a verujes ostoji caciju kako navijaci pune budzet pa zaradite milion evra od evroligaske utakmice u sportu koji je neprofitabilan i gde su naprimer real i barsa u minusu svake godine,svaka cast na razmisljanju i logici

pozz

Ne lomite se jer nemate potrebe, ni zbog goga a ni za cime!
Obozavam fudbal i igrao sam ga i po suncu i po kisi i po vetru i po snegu vise od 20 god. ako ne racunam mali fudbal nakon zavrsetka sa velikim i uvek iz duse sa svom snagom! Ovo je dno dna!
Ne branim Piksija, snosi odgovornost za mnogo toga, ali shvatite li vi da da nam se fudbal skroz slivao u potok.
Osim 2-3 igraca ostali su svi ravni za opstinske lige!
I dan danas gledam i pratim nekoliko Evropskih timova, ligu sampiona, Evropska i Svetska prvenstva i ne pada mi na pamet da gledam i da pratim nasu ligu i slicne lige!

Nazad
Vrh