SPORT-Opšta tema

Šta reći... Od očaja do sjaja... Pod stresom sam...

Да ли је сада мало лакше? :)

''Fudbalski klub Partizan dobio je finansijsku pomoć države u iznosu od 2.500.000 evra, nakon što je Vlada Republike Srbije na današnjoj sednici donela odluku da se sredstva, posredstvom Fudbalskog saveza Srbije, uplate "crno-belima" radi izmirenja obaveza neophodnih za prolazak UEFA monitoringa, prenosi Telegraf.''

Шта тек ми Звездаши да радимо...

Избацили нам тренера кога су прогласили за позадинца и озбиљна се машинерија покренула... интернетима кружи фотка наводног исказа где пише да су Вујадин и његов другар провели заједно нову годину на Златибору и да није схватао озбиљно обећања о заједничком животу... па му је зато слао филмиће и фотке да га ''подсети'' на заједничке им тренутке....
Пустили су низ воду породицу са четворо деце јер је нетипичан пример за друштво и опасност да ће и други да праве много деце...

Главни тренер који може да подигне какав такав рејтинг у европским такмичењима и да се прода по арабијама (а и то му је превише) се гура да буде селектор где ће да га *узе незадовољни фудбалери и менаџери им, и наравно навијачи, ко да му није довољно што му то исто раде и у Звезди.

Предузимач са далеког нам истока се јавља да неће да буде селектор и да је за њега још рано... а кад је добијао квадрате да гради по центрима и да буде главни тренер Звезде онда му није било рано.... Скоро је добио у првенству месец дана забране и ништа се није десило... чак је екипа и боље играла када је водио помоћник Сакић.

А ладно смо могли и без њега... и ја бих у оваквом првенству као тренер Звезде био првак државе...

Али се из далеког нам запада јавља нова тренерска звезда у успону који је за кратко време као селектор младе репрезентације изгубио од Грчке, Бугарске и Грузије па је сада стекао тренесрког знања и вештина померајући чуњеве на тренинзима Интера.
Иначе тамо му је главни тренер Румун Киву који је узгред буди речено у млађим селекцијама Интера провео најмање 5 година и плус је водио Парму да би се уверили да има потенцијала.
Али наш Коларов би одмах са чуњева на место Звезде... уосталом кад је могао предузимач Станковић може и он.

П.С. ја да сам неко ја бих Буљадина поставио за селектора... кад може преЦедник, премијерка и остали пешкирићи... :)

Poslednja izmena:
Nije Vujadin nego Buljadin. Kosmička pravda i za njega i roditelje debile zagovornike porodičnih vrednosti. Nadam se da nije vikao u seksualnom zanosu Dule Savić, Dule Savić.

Nazad
Vrh