Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
boli decu uvo za košarku mali su za sport...Deca se razocarala??
Pa komentarisi.Može li da se napravi nova tema PARTIZAN-ZVEZDA? Ova tema da ostane za sport, niko ne komentariše tenis, NBA, reprezentacije i mnoge druge sportove nego samo grobari i delije. Ako bi neko nešto i rekao nešto drugo bilo bi brzo zatrpano prepirkama grobara i delija.
Pa dobro, znaci svesno je rizikovao. Zasto sada taj svoj rizik i svesnu gresku prebacuje na drugog??Vašingtona je poveo kao četvrtog stranca da mu podigne formu za EL.
Vredjas a nemas pojma. Nista novo, vec vidjeno kucno vaspitanje. Nisi ni gledao do kraja dodelu medalja.aj malo oladi i nemoj da kakiš,
procedura u Čairu je sledeća, u derbiju odmah se prazni deo hale onih koji izgube, tako i bilo sinoć. razlog da se nesretnu oko hale navijaci. Niš je mali grad i može začas d anastane sranje ako se sretnu navijači
aj za debile mi nije žao neka se tabaju, ali da neko sa decom da naiđe na debile i najebe zbog čega.
drugo što nama da lome grad debili neka idu i lome bg.
Sent from my BRP-NX1M using Tapatalk
Citaj malo sta pisem, za korake sam pisao za nase igrace.Na sudije se nisam zalio.Izbijaju kompleksi i onda covek napise u tri reda svoje komplekse.
Vinjak, drkadzija, koraci, sudije,.
Kakva komedija sa vama
Tuzno je biti navijac partizana ovih godina, mnogo mrznje se tu nakupilo.
Za tea znam video sam da cirka. Za kalinu nisam znao.Citaj malo sta pisem, za korake sam pisao za nase igrace.Na sudije se nisam zalio.
Sami ste pisali i svi znaju da je Teodosic alkos, i Kalinic drkadzija.
Nisam gledao utakmicu samo ovaj snimak sad.Да ли је неко гледао Барселону у понедељак?
Да ли је могао да се не свира пенал за Барсу? 01:40
Да ли је поништен чист гол Ваљекану или је можда свиран фаул? 04:30
А други пенал за Барсу? 06:25