SPORT-Opšta tema

Mi kad pobedimo Zoran kaže nameštaljka, a mi nemamo u EL bratski klub kao neki.
Pa zar misliš da nije.Samo ima tu nešto što ti nikad nećeš shvatiti.Dug mora i da se vrati.Mi da vama nismo dali,bili bi ispod Albe i vaša Ikona ( iako je to protiv Božijih zapovesti) bi letela sa klupeOvako je dobio vetar u leđa ali i taj vetar polako staje.Znaš li šta to znači.Zvezda redovno tuče Olimpijakos i bez pola tima.

Samo što vi ne skandirate.Čak šta više,ne bi me čudilo da počnete da mu kličete.
Čak je moguće da ove vaše pošalje i na ovu decu što protestuju.

Pa sta mislis ko kontrolise i nase i vase vodje navijaca? Na cijem su platnom spisku i ko to finansira? Nema potrebe lazno moralisati i filozofirati na ovu temu. Vecito prepirka koji je kk vise sns, oba su i kraj. Ja navijam za Zvezdu i ona ce trajati i posle njih.
Milojko

Kakvi god da su kod nasid nema ucutkivanja. Dugo vremena mu se skandira i na staidonu i u areni.

Mislis kad je Velja bio na slobodi pa pravio kulen i kobasice od mesa ubijenih Zvezdinih navijaca?? Cime se vi ponosite.

Pa zar misliš da nije.Samo ima tu nešto što ti nikad nećeš shvatiti.Dug mora i da se vrati.Mi da vama nismo dali,bili bi ispod Albe i vaša Ikona ( iako je to protiv Božijih zapovesti) bi letela sa klupeOvako je dobio vetar u leđa ali i taj vetar polako staje.Znaš li šta to znači.Zvezda redovno tuče Olimpijakos i bez pola tima.
Zorane ti neke stvari ne shvataš dali si još ubeđen da pored takvog rivaliteta između Zvezde i Partizana utakmica bude nameštena.

Milojko

Kakvi god da su kod nasid nema ucutkivanja. Dugo vremena mu se skandira i na staidonu i u areni.
Ma idi prava ste opozicija nema sta, sa sve na celu sns ostoje limara i mijata sns. Sve je to mafija covece kako ne razumes. Voli svoj klub nemam nista protiv i navijaj, ali ne velicaj olos od vodje navijaca koji su u spregi kriminala i politike. Vidis sta se dogadja po ulicama Novog Sada.

Zorane ti neke stvari ne shvataš dali si još ubeđen da pored takvog rivaliteta između Zvezde i Partizana utakmica bude nameštena.
Ubeđen sam 100%.Kao što sam ubeđen da nam vi to morate vratiti.Da je to bilo prvo kolo onda ne bi bilo nameštanja.Vi ste se nalazili u provaliji do derbija.Samo uključi logiku.Shvati da je Zvezda dobila prvih 5 u EL i odjednom u derbiju ne može da se sastavi.Šijo mi ga Đura.

Zato sto vi ni sami ne znate sta hocete. Vi bi i da se .ebete i da vam ne udje. {Poslednji primer sa Mijatovicem. Jedni kazu da je Vucicev covek drugi da nije. Bili ste presrecni kad je dosao, ali kad je isti izjavio da je drzava debelo pomagala Partizan odmah je podmetnut i rezimski covek.

Nazad
Vrh