Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa zar misliš da nije.Samo ima tu nešto što ti nikad nećeš shvatiti.Dug mora i da se vrati.Mi da vama nismo dali,bili bi ispod Albe i vaša Ikona ( iako je to protiv Božijih zapovesti) bi letela sa klupeOvako je dobio vetar u leđa ali i taj vetar polako staje.Znaš li šta to znači.Zvezda redovno tuče Olimpijakos i bez pola tima.Mi kad pobedimo Zoran kaže nameštaljka, a mi nemamo u EL bratski klub kao neki.
Pa sta mislis ko kontrolise i nase i vase vodje navijaca? Na cijem su platnom spisku i ko to finansira? Nema potrebe lazno moralisati i filozofirati na ovu temu. Vecito prepirka koji je kk vise sns, oba su i kraj. Ja navijam za Zvezdu i ona ce trajati i posle njih.
MilojkoPa sta mislis ko kontrolise i nase i vase vodje navijaca? Na cijem su platnom spisku i ko to finansira? Nema potrebe lazno moralisati i filozofirati na ovu temu. Vecito prepirka koji je kk vise sns, oba su i kraj. Ja navijam za Zvezdu i ona ce trajati i posle njih.
To si trebao pričati kad je Velja bio na slobodi.Mislis kao sto je slao Velju nevolju i ekipu??
Zorane ti neke stvari ne shvataš dali si još ubeđen da pored takvog rivaliteta između Zvezde i Partizana utakmica bude nameštena.Pa zar misliš da nije.Samo ima tu nešto što ti nikad nećeš shvatiti.Dug mora i da se vrati.Mi da vama nismo dali,bili bi ispod Albe i vaša Ikona ( iako je to protiv Božijih zapovesti) bi letela sa klupeOvako je dobio vetar u leđa ali i taj vetar polako staje.Znaš li šta to znači.Zvezda redovno tuče Olimpijakos i bez pola tima.
Ma idi prava ste opozicija nema sta, sa sve na celu sns ostoje limara i mijata sns. Sve je to mafija covece kako ne razumes. Voli svoj klub nemam nista protiv i navijaj, ali ne velicaj olos od vodje navijaca koji su u spregi kriminala i politike. Vidis sta se dogadja po ulicama Novog Sada.Milojko
Kakvi god da su kod nasid nema ucutkivanja. Dugo vremena mu se skandira i na staidonu i u areni.
A vi ste stavili transparent, tj vase vodje huligana? Ne lupajte bezveze kad i jedne i druge kontrolisu isti.Samo me jedna stvar interesuje.
Jel vas nije nimalo sramota što su vam vođe navijača naredile da se skloni transparent UBICE?
Za to su vaši zaduženi.Samo što vi ne skandirate.Čak šta više,ne bi me čudilo da počnete da mu kličete.
Čak je moguće da ove vaše pošalje i na ovu decu što protestuju.
Ubeđen sam 100%.Kao što sam ubeđen da nam vi to morate vratiti.Da je to bilo prvo kolo onda ne bi bilo nameštanja.Vi ste se nalazili u provaliji do derbija.Samo uključi logiku.Shvati da je Zvezda dobila prvih 5 u EL i odjednom u derbiju ne može da se sastavi.Šijo mi ga Đura.Zorane ti neke stvari ne shvataš dali si još ubeđen da pored takvog rivaliteta između Zvezde i Partizana utakmica bude nameštena.
Samo što sinoć vođa naređuje da se skine a prehjuče nije bilo naredbe.A vi ste stavili transparent, tj vase vodje huligana? Ne lupajte bezveze kad i jedne i druge kontrolisu isti.
Pa ako ste ljudi vi cete staviti transparent braco hrvati da ne napisen neku goru rec, jer vi ste ih pozvali na tribine da zavode red. Ne mozete bez njih od 45 do danasnjih dana.Samo me jedna stvar interesuje.
Jel vas nije nimalo sramota što su vam vođe navijača naredile da se skloni transparent UBICE?