Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije smeo Turkoglu da igra bez Tajrika i Karlika.Sve moj do mojega neznam dali je Koprivica zdrav ako jste nije mi jasno zašto nije ulazio u igru.
Zeljko Pantic tvrdi da je Partizan prodao utakmicu. Siromah sav se izgubio pomesao i Zvezdu i Partizan i Mijatovica i Nedica, Jokanovica, pominje neki dzihad. Psihopata na delu.Ovi naši ni golubove nemogu da pobede, gledao drugo poluvreme onoje tuga od fudbala. Jadna lopta, jedino šta vredi trenutno u Partizanu je golman Jovanović, Ariaga može da prođe i Zubairu ovi ostali druga liga a ima ih i za treću.
Da kenan danas uzas proslu dobar, kodi celu sezonu jako los....Можда си мислио на Кенана?
Коди је имао неколико шутева за два поена који су баш били сугурни. А имао је и пар гњурања међу противничке играче.
Мени је он био бољи од Недовића који иако је имао пар тројки некако је гњавио лопту.
Јаго је имао много грешака и лоше вођење екипе у оном празном времену где су лако могли да нас сустигну.
Нашао на фејсу податак да на тренутној табели смо добили првих пет екипа...
Мора тренер да боље води тим...