SPORT-Opšta tema

Sami smo sebe ukanalili ali konacno jedna neizvesna zavrsnica da pripadne nama.

Treba da igra barem desetak minuta min svaku Evroligašku utakmicu a večeras bi ove Berlince pohapsio u oba reketa

Ovi naši ni golubove nemogu da pobede, gledao drugo poluvreme onoje tuga od fudbala. Jadna lopta, jedino šta vredi trenutno u Partizanu je golman Jovanović, Ariaga može da prođe i Zubairu ovi ostali druga liga a ima ih i za treću.
Zeljko Pantic tvrdi da je Partizan prodao utakmicu. Siromah sav se izgubio pomesao i Zvezdu i Partizan i Mijatovica i Nedica, Jokanovica, pominje neki dzihad. Psihopata na delu.

Ove sudije stvarno nisu normalne, koliko vara i celindza i opet prave namerne greske. Sta drugo reci. Ima li se kome zaliti na sudjenje i sta ti imas od toga kad te pokradu najgore. Ovi sve sviraju samo da ih ne dobijemo....

Важна победа и сигурна победа.
Мало ме је плашио онај празан период од неколико напада без коша али на сву срећу ни Олимпијакос се није прославио.

Мало су ме навијачи изнервирали јер су убацивали непотребно папире али и то је прошло без утицаја на резултат.
Сад што ћемо опет пунити евролигу ојрима....

Poslednja izmena:
koliko bez Tea igramo bolje to se tek sad vidi

Olimp samo sa Milutinovim na petici a mi sa Plavsicem i Lukom i tu smo imali prednost citav mec

Dobric napokon fina minutaza i vratio je odmah

Lepa pobeda, i jedna ekipna pobeda. Sa jednom lepom peticom bi bili solidna ekipa koja moze svakog da dobije. Kodi miler mi najvece razocarenje, covek ne zna sut da pogodi.

Можда си мислио на Кенана?
Коди је имао неколико шутева за два поена који су баш били сугурни. А имао је и пар гњурања међу противничке играче.

Мени је он био бољи од Недовића који иако је имао пар тројки некако је гњавио лопту.

Јаго је имао много грешака и лоше вођење екипе у оном празном времену где су лако могли да нас сустигну.

Нашао на фејсу податак да на тренутној табели смо добили првих пет екипа...

Мора тренер да боље води тим...

Можда си мислио на Кенана?
Коди је имао неколико шутева за два поена који су баш били сугурни. А имао је и пар гњурања међу противничке играче.

Мени је он био бољи од Недовића који иако је имао пар тројки некако је гњавио лопту.

Јаго је имао много грешака и лоше вођење екипе у оном празном времену где су лако могли да нас сустигну.

Нашао на фејсу податак да на тренутној табели смо добили првих пет екипа...

Мора тренер да боље води тим...
Da kenan danas uzas proslu dobar, kodi celu sezonu jako los....

Bitna je pobeda a oscilacije u igri manje više imaju svi. I kod vas bi Plavšić trebao dobiti malo veću minutažu.

Nazad
Vrh