SPORT-Opšta tema

Nisam nešto primetio da su sudije pomagale Partizanu. Večeras je bolja ekipa pobedila slabo smo igrali kao i u Berlinu.

Je li grobari.jel vi idete na infuziju kada imate temperaturu.Bar tako kaće Turkoglu jer je to jedan od razloga što ste izgubili.Samo vam nije rekao da su se Brendon i Nilikina pošibali na treningu pa ih je izbacio iz rostera.Baš o tome sam pisao a vi ste mi se smejali.

Problem je što Mutoglu ne zna da sastavi ekipu kad mu fali 2 igrača.Navikao je da su mu svi na raspolaganju a nije navikao da pusti nekog igrača i ako pogreši da nastavi da igra kao što je Janis sinoć uradio sa Daumom koji nije uopšte u formi.Nije navikao na povrede.Na primer Pokuševski za kojeg mislim da je jedno dobro pojačanje koje Rumenoglu secka.To je isto radio sa Majkom i Vašingtonom a sad ih ne vadi.On je imao ekipu koja je mogla rasturiti budućnost ali nije znao kako.

Pa verovatno zato sto se i Buducnost nesto pitala. Roster mu je bio skracen jer ima Pokusevskog, Lakica, Bosnjakovica i Koprivicu koji su mu skupljaci prasine na klupi.

Pokusevski zna da odigra dobro odbranu, zasto ga drzi na klupi i Koprivicu kada je Dejvis u kanalu jedino logicno objsanjenje da ovaj ima zagarantovane minute ugovorom

Komsije gledajte vi u vase dvoriste malo vise i molite se onom gore da vam teo sto manje igra jer je poceo opasno da smelcuje(coveka postujem ali zna opasno da zabaguje i napravi ozbiljan problem ekipi)

Dobro si primetio.Zato ga nema ni na klupi i Zvezda igra dobro i sa matorcima.Samo što je Grk to uvideo.Kao što Teo nije ono što je bio tako i Obradoglu.Od stare slave se ne živi.

Biće da je obratno.
Samo razmisli da li bi uprava Partizana bila tu gde jeste da navijači ne skandiraju predsedniku.Zašto Rumenoglu ne stane pred navijače (njega slušaju) i obrati im se da navijaju sportski jer se on i time diči-da ga interesuje samo košarka.Sve je to politika moj druže.I Zvezda i Partizan žive od te države.

Znaci opet se mlati u kk kamerunu, dolike pare se opet olupale u crnce a oni posle 10 kola opet se pomlatise ovaj put medjusobno kad nemaju sa kim.
Pisao sam vec nekoliko puta o toj agresivnosti crnih igraca i svaki put se olupa o glavu partizanu. Tuga sta reci.

Je li grobari.jel vi idete na infuziju kada imate temperaturu.Bar tako kaće Turkoglu jer je to jedan od razloga što ste izgubili.Samo vam nije rekao da su se Brendon i Nilikina pošibali na treningu pa ih je izbacio iz rostera.Baš o tome sam pisao a vi ste mi se smejali.
A koga je prebio onaj vaš put bul to ne znate, gledajte Cigani u vaše dvorište odavno vam se prelila septička

Nazad
Vrh