SPORT-Opšta tema

Kenan dobio tehnicku jer probao da simulira on tako sutira pa ako prođe prođe, ono za sta je Nedovoć dobio faul u napadu ke smesno.
Zvezda je i mnogo slobodih promašila
Sudije briljiraju u Pioniru za sada su glavni akteri.

Sent from my M2012K11AG using Tapatalk

Nisu sudije razlog što smo mi izgubili ali par odluka njihovih i uz to očiglednih i uz to gledanih i opet dosuđenih na našu štetu-to je problem.Kao protiv Barse.Ovako ćemo mi teško nešto postići.Janis već drugi put piše delegatu.Ja bih istupio iz takmičenja jer ono to više nije.

Kenan dobio tehnicku jer probao da simulira on tako sutira pa ako prođe prođe, ono za sta je Nedovoć dobio faul u napadu ke smesno.
Zvezda je i mnogo slobodih promašila
Sudije briljiraju u Pioniru za sada su glavni akteri.

Lose sudjenje ove godine bas bas u evroligi, nekako su zbunjeni i neiskusni, ili namerno kao grese ne znam ali mnogo upadaju u oci. Sto je jako lose.

Nisu sudije razlog što smo mi izgubili ali par odluka njihovih i uz to očiglednih i uz to gledanih i opet dosuđenih na našu štetu-to je problem.Kao protiv Barse.Ovako ćemo mi teško nešto postići.Janis već drugi put piše delegatu.Ja bih istupio iz takmičenja jer ono to više nije.
To bi oni samo i cekali, jasno je odavno da ne zele ni Partizan ni Zvezdu u EL

Ma ne verujem da rade namerno nego neiskusni, o sudijama se na žalost pričalo pričalo i prošle god.
Videćemo ove godine kakvo će suđenje imati Panter na primer, prošle godine je dozvoljeno da ga biju.
U Pioniru se nadam da neće ispasti sranje od strane navijača jer će biti kažnjen Partizan

Ово је требало да се добије далеко пре последње четвртине и пре одлука судија.
Добар Плавшић када испред себе нема оне балване.
Требаће нам под хитно један балван у нападу.
Овим поразом смо се пројектовали за доњи део табеле. Много се губе победе.

Kako pomera crnac nogu u ovom "faulu" u napadu pa to je smesno i sramota, gledaju snimak i opet isto. Tuzno i zalosno nasta je spala ova kosarka.

Ma ne verujem da rade namerno nego neiskusni, o sudijama se na žalost pričalo pričalo i prošle god.
Videćemo ove godine kakvo će suđenje imati Panter na primer, prošle godine je dozvoljeno da ga biju.
U Pioniru se nadam da neće ispasti sranje od strane navijača jer će biti kažnjen Partizan

Kakvo neiskustvo-kad ne vide lakat na snimku a vide svi koji su gledali sem njih.

У фудбалу Звезда лагано добила Текстилац али први пенал је могао и да се не суди. Одбрамбени играч је био у паду и рука којом је додирнуо лопту је могла да се тумачи тако да се спремао да се ослони на њу при паду, као природан положај. Углавном није било намере да се игра руком и није био директан шут на гол.

Али какав је пенал суђен Партизану а какав није суђен за Чукарички све је могуће и све ће се судити.

Интересантно да је Чукарички одмах пустио меницу Партизану на 350 000 евра после те утакмице... Ваљда мисле да сад ови имају паре... и да ће ''легенде'' да груну капитал за опоравак... А чујем да је зализани црногорац декинтиран а од политичара ћеш тешко шта да извучеш...

И, да, ФК Партизан је опет постао југословенски клуб. Ето ни годину дана није био СрБски.

Луле, вртеле су судије неколико пута тај последњи шут. Колико сам запамтио ово је први снимак а касније су судије прерачунавале са издвојеним мерењем.
Мислим да је могуће да се избаци шут за једну и још мало више секунде.

Звезда је требало раније да сломи Жалгирис. Тачно се видело да су се домаћини уплашили (читај у*рали) на крају, сви осим оног малог црнца.

Онај лакат можда и није морао да се деси али овај мали је још под утиском прошлог клуба и утицајем оних билмеза што су мислили да све може на снагу. А и у овом клубу га муштрају да буде добар јер је наравно странац.
Али цепнути легенду репрезентације је помало срамотно.

Да ли је могао да заустави руку?

Poslednja izmena:
Луле, вртеле су судије неколико пута тај последњи шут. Колико сам запамтио ово је први снимак а касније су судије прерачунавале са издвојеним мерењем.
Мислим да је могуће да се избаци шут за једну и још мало више секунде.
vreme nije krenulo kad je uhvatio loptu

on je uhvatio,doskocio,ponovo skocio i sutirao

pitanje je da li je to on uspeo za ovih 1,3 sekunde jer vreme nije krenulo i i nije isteklo bar pola sekunde od kada je on uhvatio loptu,a gde je jos skok pa sut

Nazad
Vrh