SPORT-Opšta tema

Opet nevalja ni kad su pune tribine ni kad su prazne, ko će vama udovoljiti.

Не смем ни да коментаришем кошарку у првом полувремену у Задру...
Врати се ћоки све ти је опроштено:).

"Mijatović je u Partizanu morao da zavede pravila koja pokazuju da je morao da krene od nule.

Primera radi, doneo je odluku o zabrani pušenja u kancelarijama na stadionu, ali i da se poštuje način oblačenja. Uz to prva smena radi od 08.00, a poslednji koji odu pre toga su u obavezi da ugase svetlo, naveo je „partizan.net“."

Ко последњи изађе нека угаси светло... :)
Ионако је тај простор предвиђен за паркинг.

Kakav lakat smajlagica, i kakve lopovcine od sudija u evroligi. I gledaju snimak i opet ne vide. Kriminal.

Zasto nije Smajlagiću dosuđen faul kao sto je Lifeu za slicnu situaciju dosuđen?
Na kraju Smajlagić dobio od Trinkierija dranje jer panj nije napravio faul slično kao sto mu se Željko drao.
Zadnji napad Plavšić se saplete od Dobrića ali kakva njegova utakmica svaka mu čast.
Žalgiris domaćinsko suđenje ali ponovo sudije imale loše odluke.

Sent from my M2012K11AG using Tapatalk

Nisam a jel si ti primetio da je vama uvek neko drugi kriv za svaki poraz ?
Ne mozemo onda da razgovaramo o utakmici ako nisi gledao.
Svaka je utakmica losa gde su sudije glavne i odredjuju tok utakmice. Pravo domacinsko sudjenje. Lakat smajlagica, nista, faul u napadu nedovica, smesno crnac se krece u odbrani, tehnicka pri sutu za trojku. Mnogo namernih gresaka.
Dobra utakmica koju su pokvarili ljudi u crno crvenim drseovima.

Pitao sam caleta koji je gledao a koji ne navija ni za CZ ni PZ jer su sudije pokrale i kaze da je sve ok bilo .
Pricao sam i ja sa babom na ulici kako je rodio kukuruz ove godine. Kaze baba ok bilo kukuruza samo tako, vuku se pune prikolice sa njiva.
Pitaj caleta jeli video lakat smajlagica pre izbacivanja lopte, ili je zadremao tad.

Nazad
Vrh