Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne,ne.Dobro je to ali kako to odjednom kao da je neko sve organizovao iz SNSOpet nevalja ni kad su pune tribine ni kad su prazne, ko će vama udovoljiti.
koji je bio manje SNS nego Rasim???Ako nisi upoznat bio je bojkot navijača protiv prethodnog rukovodstva.
Jesi gledao utakmicu? Ili samo pises da bi nesto pisao?Opet red star ostecen
Nisam a jel si ti primetio da je vama uvek neko drugi kriv za svaki poraz ?Jesi gledao utakmicu? Ili samo pises da bi nesto pisao?
Nisi gledao, a brljas??Nisam a jel si ti primetio da je vama uvek neko drugi kriv za svaki poraz ?
Uvek ista prica pa je lako zakljuciti .Nisi gledao, a brljas??
Ne mozemo onda da razgovaramo o utakmici ako nisi gledao.Nisam a jel si ti primetio da je vama uvek neko drugi kriv za svaki poraz ?
Pitao sam caleta koji je gledao a koji ne navija ni za CZ ni PZ jer su sudije pokrale i kaze da je sve ok bilo .Ne mozemo onda da razgovaramo o utakmici ako nisi gledao.
ahahahhaahhaha 'sve bilo ok' znaci haosPitao sam caleta koji je gledao a koji ne navija ni za CZ ni PZ jer su sudije pokrale i kaze da je sve ok bilo .
Pricao sam i ja sa babom na ulici kako je rodio kukuruz ove godine. Kaze baba ok bilo kukuruza samo tako, vuku se pune prikolice sa njiva.Pitao sam caleta koji je gledao a koji ne navija ni za CZ ni PZ jer su sudije pokrale i kaze da je sve ok bilo .