Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
presijao sam usluzno par parcela pod dillettom..
Ako je prva slika diletta a druga validus, onda je po meni bolji sklop na diletti. Ja imam dilettu prvi put ove godine, za sam sam zadovoljan...Setva 25 april. sorta Diletta kupljena original sa 81% klijavost i 80% energijom (mi naivni pa poverovali), najgora od svih soja u našem komšiluku. Predusev pšenica, a Soja do danas nije tretirana ni sa jednim herbicidom (kada vidite ovako jadnu soju odmah se pomisli na grešku sa herbicidima) , to nam je najčistija parcela. Parcela veličine 11Kj i samo sa jedne strane imamo komšiju sa kukuruzima koji su tek danas prskani.
Kakva su iskustva drugih sa Dilettom?
200m dalje naša druga parcela, sorta Validus, isti datum setve, skoro kao u normalnim godinama.
![]()
Je si li kupio original ili je tvoja doradaAko je prva slika diletta a druga validus, onda je po meni bolji sklop na diletti. Ja imam dilettu prvi put ove godine, za sam sam zadovoljan...
Sent from my SM-A546E using Tapatalk
Je si li kupio original ili je tvoja doradaKod mene Dileta ok izašla trenutno tera reči trolistak.
Je si li kupio original ili je tvoja doradaJa je sejem drugu godinu i prezadovoljan sam sa njom, zasad. Setva je bila 14.aprila![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
OriginalJe si li kupio original ili je tvoja dorada
Original seme, a moja dorada Rubin i Apolo ne zaostaju ništa za Diletom.Je si li kupio original ili je tvoja dorada
Original seme.Je si li kupio original ili je tvoja dorada
Drugi split nije ni radjen, ovih dana ide uskolisno...Danas poceo sa prskanjem. Jos da su sve njive kao ova sto je na kraju sela gde niko i ne prolazi. U one do puta se ne vide redovi od poponca...![]()
![]()
![]()
Послато са 2412DPC0AG помоћу Тапатока
Kad je sejana ova sa slike?Drugi split nije ni radjen, ovih dana ide uskolisno...
![]()
![]()
Послато са 2412DPC0AG помоћу Тапатока