MOMOSARIC
Član
U aprilu . Prosle godine 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sve u jednoj turi?Prekljuce dobila flex 1l/ha, bentazon 2l/ha, imazamoks 1l/ha i kesicu/ha.
ovu zadnju sliku ovde kod nas nesmes javno objavit.pre dve godine radnik nijje pazio i oprska tako citavom duznicom to grmlje i korov na jednoj tabli.stigla lepa cestitka od 2500e kazneImam parcele koje ne treba prskati
![]()
Neke su vec uradjene
![]()
a ova je danas posejana. Slika je od juce ujutru.
![]()
Cime i sa kojim dozama si tako fino unistio taj suncokret?
![]()
I kod mene metribuzin odradio posao strava. Na tri njive sam samo uvratine oprskao bilo malo čička. Ništa nisam više prskao...Imam parcele koje ne treba prskati
![]()
Neke su vec uradjene
![]()
a ova je danas posejana. Slika je od juce ujutru.
![]()
nesmes sejat spricat i bacat gnojivo al moras mehanicki unistit korov.i do sume isto tako.drugar prve godine nije ostavio pa dobio kaznu, pa isto tako i drugu godinu i sad je ove godine ostavio.racunao kolko je izgubio povrsine zbog toga, od 50j sad ce kombajn vrsit samo 44j jer sve su mu parcele do kanala i do sume i sve su kratke a siroke a siroka strana je na svima do kanala i do sume pa izgubio dosta.A to od kanala 5-10m, ne sme ni da se zemljiste obradjuje,seje psenica i slicno,ili samo ne sme se prskati hemijom ?.