Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Fantast 3050,a galeb 3120kg po kjJa sam imao fantast 31 po jutru. Ali nikad ga dočekati. Zato sam ga izbacio. To mi je još uvek rekord. Valjevka je znala da dodje do 27-28...
Sent from my SM-A546E using Tapatalk
Otkinuo prednji deo bicepsa sa kosti od ramena. Prelazio sam sa kombajna na heder da ocistim stakla. Drzao sam se levom rukom za ogradu u visini ramena ali neznam dal sam se okliznuo sa nogom na hederu ili sam promasio. Hteo sam da padnem izmedju kombajna i hedera ali sam se zadrzao rukom i celom tezinom cimnuo rame i izvrnuo i pukao misic. U tom delu se biceps razdvaja na dva dela i jedan deo je pukao a drugi je zdrav. Meni ruka funkcionise sasvim normalno, nemam bolove ali moram da je drzim pod uglom od 90 stepeni da bi biceps bio pritisnut na svoje mesto i tako zaraste.Šta si radio sa rukom?
Sent from my SM-A546E using Tapatalk
imao 100kg manje od te zadnje cifre bez navodnjavanja .zanimljivo da je većim deom vegetacije ta soja bila pod ambrozijom,predusev strnjišteKraljica bez navodnjavanja 685kg/kj, Vinka navodnjavana u pet prohoda dobila je 140-150 litara vode/m2 prinos 1400 kg/kj.
Jesi li zavrsio ili ima(s)(te) jos kositi?Jedna od najboljih parcela ove godine. Od juce poslepodne je sin kombajner jer sam ja na malo duzem prinudnom odmoru. Ne smem da koristim i ispravljam levu ruku jer sam pokidao biceps.
Juce poslepodne je prvi put kosio soju ali danas se sasvim lepo uhodao i zadovoljan sam sa njim. Skinuo je 30 KJ.
Prinos je 3340 kg / Ha ali su kanali sa stalnom vodom na oba kraja i pored parcele.
Imamo jos nismo mogli da zavrsimo. Bice jos lepog vremena, valjda.Jesi li zavrsio ili ima(s)(te) jos kositi?
Imam samo u kesicama kao čajI pošto je ta konoplja, jel može u pp?