nikola indjija
Član
Kad je tako cista,a na njivi sarena.Zelene odose na secku,loma ima sigurnoCici svaka castKako uspevas da je izvrses tako cistu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kad je tako cista,a na njivi sarena.Zelene odose na secku,loma ima sigurnoCici svaka castKako uspevas da je izvrses tako cistu?
Nema zelenih mahuna a ni zrna. Ta soja je bila zrela a zeleni listovi su jer je retrovegetirala.Kad je tako cista,a na njivi sarena.Zelene odose na secku,loma ima sigurno
Pisao sam cene u temi: Cena soje 2022Marko, ko otkupljuje po toj ceni? Ja sam ostavio oko 4t, necu da dajem po 75 din.
Sent from my SM-A715F using Tapatalk
E izvinjavam se, nisam znao da ima ta tema, potrazicu.Pisao sam cene u temi: Cena soje 2022
Oranica 75 din akontna, sto znaci da ce doplatiti 2-4 din maksimalno ako cena ode na berzi u nebesa
Sumadijsko zrno 80 din
Sumadija kop 80 din
Mada tebi iz Valjeva ovo tesko da nesto znaci jer smo daleko.
Izvinjavam se, povrsina je 60ari, prinos sa te povrsine 1315kg...Auuu Miloše, ili sam ja umoran ili ti taj maksimus ima zrna kao cigle.