Da nije mozda bilo leda u tom delu atara ?Ovo još nisam nikad doživeo, otpadaju kompletne mahune sa stabljike, ostale prazne stabljike kao kad ih miševi obrste. Katastrofalna godina za soju.
![]()
![]()
![]()
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da nije mozda bilo leda u tom delu atara ?Ovo još nisam nikad doživeo, otpadaju kompletne mahune sa stabljike, ostale prazne stabljike kao kad ih miševi obrste. Katastrofalna godina za soju.
![]()
![]()
![]()
![]()
Ima i kod nas toga, ali samo u slogiranim sojama. Zemlja puna mahuna i kad hodas u soji lete mahune na sve strane.Ovo još nisam nikad doživeo, otpadaju kompletne mahune sa stabljike, ostale prazne stabljike kao kad ih miševi obrste. Katastrofalna godina za soju.
Kod nas u selo, zadruga toliko isplacivalaJovan s, gde je ta cena?
Sent from my SM-A715F using Tapatalk
Ako je od 13-14 % cena 75Jel vam primaju tu soju sa 16-18 vlage?
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Cici svaka castDanas sam ovakvu skidao. Prosto neverovatno ali svaka mahuna zrela i ovako je izgledala na prikolici. Vlaga nesto ispod 16, primese 2.3%
Slika je malo losija jer sam zumirao kada sam slikao.
![]()
Takodje. Ne u ovoj meri a ni potencijal nije bio takav. Na donjem terenu ne, ali na visem terenu takva je situacija.