Da nije mozda bilo leda u tom delu atara ?Ovo još nisam nikad doživeo, otpadaju kompletne mahune sa stabljike, ostale prazne stabljike kao kad ih miševi obrste. Katastrofalna godina za soju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da nije mozda bilo leda u tom delu atara ?Ovo još nisam nikad doživeo, otpadaju kompletne mahune sa stabljike, ostale prazne stabljike kao kad ih miševi obrste. Katastrofalna godina za soju.
Ima i kod nas toga, ali samo u slogiranim sojama. Zemlja puna mahuna i kad hodas u soji lete mahune na sve strane.Ovo još nisam nikad doživeo, otpadaju kompletne mahune sa stabljike, ostale prazne stabljike kao kad ih miševi obrste. Katastrofalna godina za soju.
Kod nas u selo, zadruga toliko isplacivalaJovan s, gde je ta cena?
Sent from my SM-A715F using Tapatalk
Ako je od 13-14 % cena 75Jel vam primaju tu soju sa 16-18 vlage?
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Cici svaka castKako uspevas da je izvrses tako cistu?Danas sam ovakvu skidao. Prosto neverovatno ali svaka mahuna zrela i ovako je izgledala na prikolici. Vlaga nesto ispod 16, primese 2.3%
Slika je malo losija jer sam zumirao kada sam slikao.
Takodje. Ne u ovoj meri a ni potencijal nije bio takav. Na donjem terenu ne, ali na visem terenu takva je situacija.