DusanA
Član
Da li se prska cela povrsina ili samo zahvaceni delovi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Iskustva kazu tako da treba pre rose jer preparat deluje brzo, a rosa moze da ima dejstvo kao i mala količina kišePa sta smeta rosa ako preporucujete dosta vode i tako.
Ako prskate delove postoji mogućnost brzog proširenja na ostale delove tamo gde vidite da je jako uhvaćeno od grinja verujte da ih tu vec nema jer su presli na zelenije lišćeDa li se prska cela povrsina ili samo zahvaceni delovi ?
Radio sa savanurom 0.5l /ha, ispalo jako dobro, ali ne odlično. Ipak, velik napad je bio u pitanjuA Savanur kako on radi grinju.Jel neko radio sa njim
Poslato sa DUB-LX1 pomoću Tapatoka
Radio sa savanurom 0.5l /ha, ispalo jako dobro, ali ne odlično. Ipak, velik napad je bio u pitanj
Preporuka je 0,75l po ha. Mozda bi bilo bolje da si pojacao dozu. Ja sam nekih osam redova sa kraja oprskao, tek se pojavila pa cu videti za koji dan.Radio sa savanurom 0.5l /ha, ispalo jako dobro, ali ne odlično. Ipak, velik napad je bio u pitanju
Savanur nema takvu preporuku nigde u literaturiPreporuka je 0,75l po ha. Mozda bi bilo bolje da si pojacao dozu. Ja sam nekih osam redova sa kraja oprskao, tek se pojavila pa cu videti za koji dan.
Kako nema, prekljuce sam sa drugarom gledao na netu. Registrovan je i za crvenog pauka i vocnu grinju u koncentraciji 0,75l/ha i deluje samo na odrasle jedinke.Savanur nema takvu preporuku nigde u literaturi
Što više vode to bolje ali temperature ne sme biti preko 25-28 stepeni i polovičan uspeh, i mirno ne spavašDa napomenem, rađeno pred večer uz utrošak vode od 300 l/ha
https://www.agrosava.com/savanur-ec evo link original proizvodjača ako negde piše pauk vodim te na piće. Ne gledaj sajtove kopy paste već original proizvodjače. Ili njabolje da pogledaš original preparat a to je Nurel D ovo sve ostalo kineski genericiKako nema, prekljuce sam sa drugarom gledao na netu. Registrovan je i za crvenog pauka i vocnu grinju u koncentraciji 0,75l/ha i deluje samo na odrasle jedinke.
To nije tacno mi po rosi prskali i poubijali grinjeIskustva kazu tako da treba pre rose jer preparat deluje brzo, a rosa moze da ima dejstvo kao i mala količina kiše