Soja 2021

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mozda odradi jedan mali deo ali dovoljno da ostane 30% i da morate ponovo prskati, gaziti, vreme, rad......
On nije akaricid i na ovoj temperaturi pola ispari dok nepadne, za ovakve slučajeve nema kalkulisanja, Abamektrini, Sanmite, Masai, Uranus.. ima jos nekoliko akaricida bez obzira što su registrovani u voćarstvu sa nizom dozom mozete ici na grinje u soji

Kako nema, prekljuce sam sa drugarom gledao na netu. Registrovan je i za crvenog pauka i vocnu grinju u koncentraciji 0,75l/ha i deluje samo na odrasle jedinke.

Poslato sa DUB-LX1 pomoću Tapatoka
https://www.agrosava.com/savanur-ec evo link original proizvodjača ako negde piše pauk vodim te na piće. Ne gledaj sajtove kopy paste već original proizvodjače. Ili njabolje da pogledaš original preparat a to je Nurel D ovo sve ostalo kineski generici

Poslednja izmena:
Pise kod Americkih poljoprivrednih fakulteta da netrazim sad . Hlorfirikos . A prakticno prosle godine sam isao sa Despot , bilo ih dostsa . Dodjem nakon dva dana na bijeli papira isto ih ima ali ne mrdaju .

Kroz ovu ne mogu da idem. Sva se isplela a nije polegla...

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

kod nas ima abastate ili akaristop ,mislim da je ista aktivna materija.dal je neko koristio protiv grinja?i koliko po lancu dati?jedni kazu 0.6l/lancu drugi 0.2l/lancu i oba kazu vode 200l/ha

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh