sasamatic
Član
Sa sojom ce biti veselo, sad naliva zrno a kise ni u najavi. O prinosima je prerano govoriti. Daj boze da ove godine ne obaramo negativne rekorde.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da to je bolja varijanta od abamektrina koji su na ovoj temperaturi slabiJa sam juče prskao sa njim. 1700 din 100 gr. 200 gr/ha....
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Da to je doza za grinje za pauka u voćarstvu 05To su i meni rekli kao bolje radi na vecoj temperaturi nego Amon (abamektin) ,inace takodje sam dobio preporuku za 200gr po ha.
Zaboravi nije savanur za grinjeA Savanur kako on radi grinju.Jel neko radio sa njim
Poslato sa DUB-LX1 pomoću Tapatoka
Ništa u poljoprivredi nisu mali izdaci, izgleda da su maline najeftinije ako imas ko da bereOvu temu pratim s vremena na vreme. Iz vaših pisanija ovde zaključio sam da soja nema neke velike izdatke. Međutim kad vidim koliko puta prskate, špartate i ostale radnje meni to izgleda da nije jeftina rabota. A kad ovako zasuši i podvuče crta na kraju se dobija debeo minus. Izvinjavam se možda grešim ali tako mi se učinilo.
Odmah veceras ali oko 7 jer pada brzo rosaJa sam spremio Armadu da prskam veceras.ali vidim javljaju sve toplije i toplije,ima li smisla prskati sa njom na ovakvim temperaturama?