MOMOSARIC
Član
Prosle i pretprosle sam uspjesno rjesavao sa hlorfirikosom i sisteminom jos bolje . Nisam uopste uzimao abamektin . Sad sistemina nema a hlorpirikos nije uspio ili je trebalo ponoviti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislim da će se ova vlaga brzo spustiti dole, a soja nema baš dubok koren.Soja ima vlage do sredine avgusta. Nisi napiso kolko je palo kise Boki o prinosu je rano davati prognoze.
I ja sam primetio da su soje gurnule terminalni pup s cvetovimam i čini mi se da neće više rasti, pogotovo ranije sorte, ostale jako male, čini mi se da će ove kasnije barem u gornjim spratovima imati cvet/mahuna, a da će biti visina na koju smo navikli neće, a tamo gde bude broj mahuna je dvojben, a prinosi bojim se biti će šareni, i sada u ovoj fazi teško prognozirati, sve ovisi što će biti u avgustuU kasnijoj setvi posle 10 Maja zna da podivlja ali negde posle neke kise sredinom Avgusta a u nekoj Aprilskoj setvi Septembarska kisa moze samo da zasmeta prilikom kosenja. Nikako Septembarska kisa ne moze joj ici u prilog.