nikola indjija
Član
Ja sam pre kise nesto prskao.Po mrakuSoja na 70 nije sklopila zbog uslova a sijerak opet antene vire , nije bas malo
Dali je neko prskao u ovoj fazi , mahune krecu odozdo ? Isplatili se i moze li biti stete ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam pre kise nesto prskao.Po mrakuSoja na 70 nije sklopila zbog uslova a sijerak opet antene vire , nije bas malo
Dali je neko prskao u ovoj fazi , mahune krecu odozdo ? Isplatili se i moze li biti stete ?
Boki ,o prinosu je rano govoriti. Pomeni ima 2 mogucnosti. Soja je malena, ali moze da bude kao jelka nacickana Druga mogucnost je da naraste jos posto cveta.Na koliko procenjujete prinos soje ove godine?
Koristio drugar, nije los 1, 4l po haJel koristio neko spektrum ? Kakav je? Koliko idete?
Mogu li kopirati tvoj post da ne kucam . Nikad goru soju nisam imaoKod mene ima procene.
Siguran sam da će ovo biti najlošija godina za soju.
Sejem je od 1997 g.
Procena je na mojim njivama.
Šta misliš da li postoji mogućnost za 1 t/kj ako bude kiše početkom avgusta?Boki ,o prinosu je rano govoriti. Pomeni ima 2 mogucnosti. Soja je malena, ali moze da bude kao jelka nacickana Druga mogucnost je da naraste jos posto cveta.
Soja ima vlage do sredine avgusta. Nisi napiso kolko je palo kise Boki o prinosu je rano davati prognoze.Kod nas je
Šta misliš da li postoji mogućnost za 1 t/kj ako bude kiše početkom avgusta?
Pisao sam u temi o vremenskim prilikama. 88 litara.Soja ima vlage do sredine avgusta. Nisi napiso kolko je palo kise Boki o prinosu je rano davati prognoze.