Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Паладор сејали и никада више, јесте да роди, али то је смрт за комбајн..зелена стабљика, а махуна зрела, пуца, као што је миксер рекао...@pop step
Da li si vec imao prethodnih godina palador?
Kako sazreva, da li maune pucaju kada su zrele ili kada ih kombajn dodirne?
Prosle godine sam kupio od coveka palador za setvu i bio solidan rod...Паладор има мауне са 4 зрна и то око 20% таквих мауна, буде начичкан истим и зато му је род доста већи....На истој њиви пре две године сам имао оглед 3кј њега, 6кј Белуге...У просеку је дао за 400кг више од ње, али смо се зато напатили да је овршемо...и не можеш да га оставиш за семе, хибрид је...
Sejali su reprodukciju I nema nikakve razlike sto je hibridПаладор има мауне са 4 зрна и то око 20% таквих мауна, буде начичкан истим и зато му је род доста већи....На истој њиви пре две године сам имао оглед 3кј њега, 6кј Белуге...У просеку је дао за 400кг више од ње, али смо се зато напатили да је овршемо...и не можеш да га оставиш за семе, хибрид је...
Ma koji crni hibrid. Kupio sam Palador cim se pojavio pre par godina i sejao posle jos 2 godine neoriginal seme. Nije neka soja ali daleko od toga da je losa. U jesen 2019 vise nisam ostavio za seme. Zasto si se namucio sa vrsidbom?Паладор има мауне са 4 зрна и то око 20% таквих мауна, буде начичкан истим и зато му је род доста већи....На истој њиви пре две године сам имао оглед 3кј њега, 6кј Белуге...У просеку је дао за 400кг више од ње, али смо се зато напатили да је овршемо...и не можеш да га оставиш за семе, хибрид је...
Ako ces dogodine soju onda ne diraj a ako ces kukuruz onda prskaj jer semenski mozes i nekako da unistis sirak u kukuruzu ali zato rizom nikako.шта вреди ако је сирак извлато имам таквог размишљам се да ли да прскам
Ја када сам га узео речњно је да је хибрид и да се семе не може остављати ...зато га и нисмо сејали више...Ma koji crni hibrid. Kupio sam Palador cim se pojavio pre par godina i sejao posle jos 2 godine neoriginal seme. Nije neka soja ali daleko od toga da je losa. U jesen 2019 vise nisam ostavio za seme. Zasto si se namucio sa vrsidbom?
Ja sam Savu zamenio Apolom i nisam ništa dobio. Sve je to isto, osim visine, Sava zna da bude visoka pa ako se rade grinje ili razvlači tifon kroz nju bude štete. Čini mi se da je Sava malo prinosnija.Imam savu vec 7-8 godina pa zelim da je promenim, neku novu genetiku. Apolo je u planu za sledecu godinu ali sam mislio da jos nesto dodam.
Drugar je sejao ove godine.Nagurala je masu, zatvorila na 70cm, ne izgleda lose. Mauna onako, videcemo u vrsidbi.Da li je neko sejao soju medijator,kakva su vam iskustva?
Послато са moto g(9) plus помоћу Тапатока