Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sa kojom kombinaciom si tretirao.Juce zavrsio siroki list soje. Soja 3 razvijene i cetvrta troliska na 50%.
I ja baš ne vidim dobro pa sam pomislio da ima ovog korova najviše.Ne vidim sad baš dobro, ali generalno u njivi je bilo zelja, štira, kerećeg grožđa, tatule, i nešto od ovoga je verovatno.
Odnosno 0,7 l/kjИмазамокс пробај пуну дозу 1,2лит/ха па ћеш видети шта дира и не дира
Kod nas bas kontra.apolo nista spec.a vidim hvale ga.dobio je jos ovu godinu sansu,najvise zbog oceve zelje da ga probamo jos jedared ipak.I kod nas.
Takodje i Hogar koji je visok,delovao je odlično ali je imao manji prinos od Apola.
U slucaju manje doze Bentazona do 0.8 ili 1 l/kj a cak pune doze Imazamoxa, izostaje potpuni ucinak nad onim korovima koje sam napomenuo. Ali zato przi soju.Jest al razlika je kad je sam a kad je u kombinaciji sa imazomaksom . Podsjeća me na par u kukuruzu mezotrion i terbutilazin , posebno su nedorečeni a u paru su dynamic duo . Bentazon jeste bog to je tačno