Bolje vrabac u ruci nego golub na grani.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Cela njiva,2,5 kj.Bio je clan Nikola Indjija u izvidnici i kaze da nikad nije tako nesto videoJel cijela njiva ili ? Koja je povrsina ?
Jeli kraj puta mozda ili slicno?Cela njiva,2,5 kj.Bio je clan Nikola Indjija u izvidnici i kaze da nikad nije tako nesto video
Pa kod nas ima i po 200 kg po kj, tuga. Jel Peet sta da radimo? Da se besimo?Nisam uopšte cenu spominjao, niti bilo kakvu računicu. Zadovoljan sam prinosom, spram godine i prinosa koji se kod nas koliko sam čuo kreću od 400-1200 kila po jutru.
Sacuvaj Boze! Dok pamet sluzi i glava funkcionise kako treba ne trebas razmisljati u tom pravcu pa i da ne rodi ni pisljivo kilo!Pa kod nas ima i po 200 kg po kj, tuga. Jel Peet sta da radimo? Da se besimo?
Једне године сам радио због дикамбе са исабионом и зрење је било равномерно, али то су аминокиселине а епин је хормонац. Мислим да тај Епин и више помогне соји чим имаш ту ситуацију око неравномерног зрењаJel radio neko nekad sa epinom soju? Meni jedna parcela bila osurena od kukuruza pa sam odradio epin i prehranu a sad soja ko da je jul mesec zelena,a ima i vec zrele,ostale parcele koje nisu radjene sa epinom danas kosim,setva isti dan,sve isto odradjeno na sve parcele ali ova kasni sa zrenjem
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
To ti je retrovegetacija i sačekaj još malo i polako ovršite, ja nisam danas slikao šta sam ovro, silaža a ona zrela ali no.Kad sam i ja budala,kad je osurena od dikambe idem samo prehranu preko lista a sad mi onaj kao u radnji kao da idem sa epinom pa sad samo ta parcela me jebe,ima mahuna bas zrelih a ima i dosta zelenij,kad sacekam da vise sazri mozda ove zrele ce da ispucaju. Koji je to jus standard za necistocu? 2 ili 3%?
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk