pop step
Član
Moja Vendi jos koji dan i skidam. Ima jos zelenih mauna i zelenog lista.
Poslato sa DUB-LX1 pomoću Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bice, samo da ove suve maune ne krenu da se otvaraju, mada ja nisam imao taj problem sa Vendi do sad.Uz zahladjenje i neke kise koje najavljuju,nadam se da cemo docekati da uzru te zelene...
Meni su se Sava i pogotovo Maksimus otvarali bas puno, ako malo zakasnis sa vrsidbom gomila otvorenih bude.Danas sam obisao Vendi i bas sam se trudio da nađem negde otvorene, al ih nema. Treba joj jos jedno 3,4 dana toplog vremena da bude za vrsidbu.Ni ja sa Sava i Maksimus,ali se ove godine otvorile mahune gde su grinje zezale,nije velika povrsina.
I kod nas 2%, to je jos dobro posto je prosle godine bilo 1%,al digli su primese na 6%.Preko toga odbijajuOvde de ja predajem samo 2 % racunaju bonifikaciju
Kako digli primese?I kod nas 2%, to je jos dobro posto je prosle godine bilo 1%,al digli su primese na 6%.Preko toga odbijaju
Ranije se davala bonifikacija na vlagu od 10-13% a pre nekoliko godina to promenili na 11-13. Ne secam se da su ikada davali od 8 ili 9 % pa do 13.Kod nas je odavno 2 % bonifikacija, tamo gde je ima.
Nekad je bilo i više,npr. ako je vlaga 8 ili 9 a sad iako je tolika,računa se od 11