Sve skodi sto je u visku.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bilo je, ali ne mnogo.Јел било зелених махуна?
ове године нема шта је није снашло ,како је изгледало да ће бити и није лоше јер је могло бити и гореJuče ovršen apolo sejan 03.05
Vlaga 11%, primese 2% prinos 1000 kg po jutru.Kakvu smo godinu ja sam zadovoljan. Pre onih kiša oko 15.07 je izgledalo sve očajno, gore nego 2017, skoro da nije bilo mauna. U početku hladno,posle je gorelo nebo i zemlja,suša pa grinje..
Jel cijela njiva ili ? Koja je povrsina ?Apolo sa tavana sejan oko 15.4,na njemu preko 60-70meuna a sve prazne zelen jos kao guscije govno.Sta to moze biti,u toku godine solidno bilo kise.Dva prskanja sa corumom i sirak min doza
Aj da pokusam da razumem kad kazete da ste zadovoljni sa 1000 kg/kj zbog neke najavljene cene od 70 din ili kasnije jos vece, mada malo teze mogu da shvatim takvo zadovoljstvo!Juče ovršen apolo sejan 03.05
Vlaga 11%, primese 2% prinos 1000 kg po jutru.Kakvu smo godinu ja sam zadovoljan. Pre onih kiša oko 15.07 je izgledalo sve očajno, gore nego 2017, skoro da nije bilo mauna. U početku hladno,posle je gorelo nebo i zemlja,suša pa grinje..
Ove godine je jedino nisu snašle gusenice...ове године нема шта је није снашло ,како је изгледало да ће бити и није лоше јер је могло бити и горе
A sta da nije pala kisa ona velika u julu,i zadnji cas,pa da je umesto 1000 kg bilo 300 po kj,sto bi bio vrlo realan scenarioAj da pokusam da razumem kad kazete da ste zadovoljni sa 1000 kg/kj zbog neke najavljene cene od 70 din ili kasnije jos vece, mada malo teze mogu da shvatim takvo zadovoljstvo!
Sta da je bila cena 40 din kao ovih zadnjih godina? Gde bi to zadovoljstvo bilo?
Nisam uopšte cenu spominjao, niti bilo kakvu računicu. Zadovoljan sam prinosom, spram godine i prinosa koji se kod nas koliko sam čuo kreću od 400-1200 kila po jutru.Aj da pokusam da razumem kad kazete da ste zadovoljni sa 1000 kg/kj zbog neke najavljene cene od 70 din ili kasnije jos vece, mada malo teze mogu da shvatim takvo zadovoljstvo!
Sta da je bila cena 40 din kao ovih zadnjih godina? Gde bi to zadovoljstvo bilo?